LAZER BLADE+ MIPS HVID

LAZER
Fra 849,00  DKK Førpris 949,00  DKK

Cykelhjelmen Lazer Blade er et godt kompromis for dig der gerne vil have en let og ventileret cykelhjelm men ikke nødvendigvis vil have topmodellen, denne hjelm har samme teknologi som Z1 topmodellen dog knap så let og md lidt færre ventilationshuller.

Blade modellen her har 22 ventilationskanaler samt integreret MIPS sikerhedssystem som kan reducere risikoen for hjerneskader ved styrt. 

Cykelhjelmenhjelmen er udstyret med ARS Advanced Rollsys® retention system, som gør tilpasningen til en leg.

Som ekstra tilbehør kan fås en aerodynamisk skal der kan monteres oven på hjelmen som fjerner alle ventilationshullerne og gør hjelmen til en aerodynamisk cykelhjelm der spare dig for nogle watt, også praktisk om vinteren for at undgå den kolde luft trænge ind i hjelmen, eller i regnvejr.

 

  • MIPS sikkerhedssystem
  • 22 ventilationskanaler
  • ARS Advanced Rollsys®
  • Vægt 230 gram 

 

Crash Replacement program:

 

30-day money back guarantee:

Har du været ude for et styrt?

Du kan få din hjelm ombyttet! Vi dækker 50% af prisen på en ny Lazer cykelhjelm, hvis din gamle er blevet ødelagt i et styrt.

 

 

Vi er sikre på, at vores portefølje af hjelme har det helt rigtige produkt til dig. Derfor giver vi 30 dages returret på Lazer cykelhjelme. Hvis det ikke lever op til dine fulde forventninger, har du mulighedfor at bytte det, enten til et andet Lazer-produkt eller pengene tilbage.

 

Specifikationer
Hjelm SikkerhedMIPS Sikkerhed