CYKELHJELM LAZER CENTURY NEON

Specialpris 979,00 kr
Pris: 1.299,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse
  • Cykelhjelm 2019 nyhed Lazer Century
  • Klar til varmen og farten . Den integrerede Twistcap maksimerer aerodynamikken eller trækker ekstra luft ind, alt sammen med et lille drej med hånden, hvilket giver dig mulighed for at justere mellem ekstra fart eller luft til hovedet.
  • Letvægtsdesign. Lette materialer og et minimalt design holder vægten på et minimum for at optimere fart og bevægelighed på cyklen.
  • Holdbar beskyttelse. EPS foam og en formkonstruktion fordelen kraften fra slag, hvilket resulterer i formindsket risiko for hjernerystelser.
  • Ekstra synlighed. Tænd det integrerede og genopladelige LED baglys under mørke forhold, for at være sikker på at blive set.
  • Perfekt fit. Advanced Turnfit spændesystemet sætter sig let og fast om hovedet for et sikkert fit, der kan justeres med én hånd under kørsel.

 

All-round landevejsperformance. Century er en all-round performance hjelm til landevejsryttere. Let nok til at tage dig over stigninger, men stadig aerodynamisk nok til at give dig wattbesparelser på de flade veje - denne hjelm perfomer hvorend du bruger den.

Century blander kendetegnene fra både en letvægts- og en aerodynamisk hjelm med et design der giver begge dele, og forbedrer din fart i alle terræn. Når du kører fuld gas på det flade producerer hjelmen minimal vindmodstand, og takket være den signifikante vægtbesparelse sparer du også sekunder på stigningerne.For at gøre hjelmen mere versitil kan du dreje den unikke Twistcap, der enten optimerer farten eller åndbarheden med et drej. Advanced Turnfit spændesystemet spænder jævnt om hovedet for et let fit, der bliver hvor det skal. Uovertruffen beskyttelse som standard og med EPS Foam for effektivt at fordele kraften ved slag, samt det integrerede og genopladelige LED baglys, der holder dig set.