2021 SPECIALIZED TARMAC EXPERT Di2 BLACK/SILVER

UDSOLGT
49.999,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Specialized Tarmac SL7 med Ultegra Di2

Den nye Tarmac er designet til at køre hurtig. Længere er den ikke. Men faktisk så giver den dig så meget mere end blot aerodynamik. Med en lav vægt og en Rider-First Engineered™ ramme giver den dig de bedste mulige køreegenskaber, på tværs af alle størrelser. Så, lige meget hvad du har i sinde med din nye Tarmac, så er den klar til at hjælpe dig mod dine mål - PR, KOM, podieplaceringer. One bike to rule them all! Med en fuld Shimano Ultegra Di2 elektronisk geargruppe får et hurtigt og effektivt gearskifte, og med et par S-Works Turbo 700x26mm dæk har du alle forudsætninger for at opretholde en høj fart over både højdemeter og i sidevinden.

  • Aero is everything - et motto, som I sikkert har hørt os sige en del år efterhånden. Et motto som i sandhed også er den drivende grundtanke bag vores nye Tamac. I vores jagt mod at udvikle den hurtigste UCI-godkendte ramme, kiggede vi i de bøger, som vi brugte til at udvikle vores Venge, samt i vores FreeFoil Shape Library. Herefter fortsatte vi over i vores vindtunnel, hvor vi begav os igang med en længere test-proces og validering af vores prototyper. En tilgang, som tilsidst bragte os en ny Tarmac, som er 45 sekunder hurtigere over 40 kilometer, hvis man sammenligner den med sin forlænger SL6. Altså - sagt på en nemmere måde - den hurtigste Tarmac til dato.
  • Imens aerodynamik var det vigtigste punkt i udvikling af den nye Tarmac, så var vægten mindst ligeså vigtig. Tidligere "aero cykler" har altid gået på kompromis med vægten. Med den nye Tarmac var vores designfilosofi at holde vægten på, eller lige under, den officielle UCI-vægtgrænse, uden at formindste aerodynamikken. Og med hjælp fra vores FreeFoil Shape Librabry, værktøjer som FEA analyse, samt en udviklingsteam med de bedste ingeniører i sin klasse, så kunne vi til sidst stå med en ramme på omkring de 920 gram, som stadig fremstod ligeså aerodynamisk, stiv, og med de bedste køreegenskaber.
  • I vores fortsatte jagt mod at udvikle den perfekte landevejscykel benyttede vi os selvfølgelig af vores Rider-First Engineered™ filosofi. Det medvirkede til, at vi sikrede, at den nye Tarmac fik den rette balance, og de bedste styreegenskaber - på tvært af alle størrelser. Med hjælp fra flere af verdensbedste ryttere - fra fra Boels-Dolmans, Deceuninck-Quick-Step, og Bora-hansgrohe - formåede vi at tilrette eventuelle småjusteringer efter, at rytterne havde haft cyklen med på landevejen i flere timer. Vi balancerede herefter for- og bagenden for at skabe de bedste forudsætninger for komfort - selv på de lange dage. Alt sammen uden at det på nogen måde ville gå ud over de legendariske styregenskaber, som en Tarmac tilbyder.
  • Den nye Tarmac er bygget ud fra det, som har fungeret på vores Venge. Derfor kommer vores Tarmac med samme simple og fast integrerede cockpit for større aerodynamik. Vi har forbedredt muligheden for anden opbygning - mekaniske skiftere, traditionelle frempinde, runde styr mv. - og selvfølgelig stadig gjort dette med aerodynamikken i tankerne. Disse tiltag gør, at den nye Tarmac også er nemmere at arbejde med. En ren Win-Win.