Ikke på lager

SPECIALIZED CYKELHJELM S-WORKS TT BLACK M/L 2020 MODEL

Specialized
Tilbudspris 1.700,00  DKK Førpris 2.699,00  DKK

"I jagten på de vigtige sekunder findes der ingen hjelm, som er hurtigere end vores S-Works TT-hjelm. I forsøget på at skabe den hurtigste TT-hjelm så vi på designet af vores S-Works McLaren TT, for at at skbae en hjelm, som skiller sig ud fra mægnden. Det mest innovative element på S-Works TT-hjelmen er de patenterede Gill Venst, som leder luften gennem hjelmen og ud af kanalerne på hjelmens bagside. På denne måde opnår du en suveræn komfort, i en ellers lukket hjelm. Udover komforten er hjelmen også utrolig hurtig, som sparer dig 62 sekunder på 40km, sammenlignet med en stadard landevejshjelm. En hurtig hjelm er ubrugelig, hvis den ikke sidder godt og derfor har vi udstyret S-Works TT-hjelmen med vores justerbare Mindset Micro-dial fit system, som let tilpasses i højden og i omkredsen. På denne måde har du mange muligheder for at tilpasse hjelmen og opnå maksimal komfort. Tri Fix stropper strækker sig ikke ud, når de bliver våde af sved eller vand og ligger godt til ansigtet for ikke at skabe unødvendig vindmostand. Alle S-Works TT-hjelme er designet til at være lige hurtig, uanset om du bruger hjelmen med det medfølgende visir eller uden - som den eneste hjelm i verden. Derudover medfølger der en klar linse til overskyet vejr og en smoke linse til solskinsvejr. Med vores mest avancerede, Win-Tunnel-udviklede aerodynamik og ventilation er vores S-Works TT-hjelm din bedste mulighed for maksimal fart. "

  • Skal bruges sammen med vores ANGi styrtsensor.
  • Kommer med den nyeste MIPS SL konstruktion - den mest ventilerede MIPS protection til dato og udelukkende tilgængelig til Specialized hjelme.
  • Den mest avancerede, Win-Tunnel-udviklede aerodynamik og ventilation, som sparer dig 62 sekunder på 40km, sammenlignet med en standard landevejshjelm.
  • Patenteret Energy Optimized Multi-Density EPS-konstruktion, som mindsker chancen for hovedskader ved styrt.
  • Ultralet Mindset Micro-dial fit system med mange justeringsmuligheder for et perfekt fit.
  • Innovativt Gill Vent-design, som forbedrer luftgennemstrømningen og reducerer vindmostand.
  • Der medfølger to visir; et klart og et mørkt, som let monteres med et Snap Fit system.
  • 4X DryLite stropper strækker sig ikke ud, når de bliver våde af sved eller vand.
  • Tri-Fix stropper for maksimal komfort og ligger godt til ansigtet for ikke at skabe unødvendig vindmostand.
  • Ultralet Instrap webbing system konstruktion.

 

Se mere om hjelmen på videoen under: