2021 SPECIALIZED DIVERGE BASE E5 SATIN GRAY

På lager
9.999,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse
Stel: Specialized Diverge E5 Premium Aluminum
Forgaffel: FACT carbon, full carbon steerer, 12x100 mm thru-axle, flat-mount
Gear: Shimano Claris 2x8 speed
Hjul: Axis Elite Disc, 21mm internal width, alloy rim, 23mm depth
Dæk: Specialized RoadSport, Flak Jacket protection, 700x35mm
 
Specialized Diverge Gravel cykel om du ønsker at drage på eventyr, langt fra biler og mennesker, eller bare har en drøm om at nedlægge det ene grus-segment efter det andet, så finder du ikke andre cykler, som er bedre end den nye Diverge. Det er ganske enkelt den hurtigste og mest alsidige cykel, som vi nogensinde har lavet. Og så giver den dig en kontrol og stabilitet, som sikrer, at du nemt kan overkomme udfordringer på din vej. Fra en helt ny gravel geomtri til forøget plads til større dæk, så repræsenterer den nye Diverge alt det, som vi har lært over de seneste 40 år. Med vores Diverge skriver vi et helt nyt kapitel i historien om gravel. En gravel-maskine, som giver dig uanede muligheder. Med en premium E5 aluminiums-ramme og en fuld carbon FACT forgaffel, så giver vores Base E5 model dig en hurtig, sikker og komfortabel køreoplevelse, hvad end du kører på asfalt, grus eller over mere udfordrende terræn. Shimano's Claris 2x8 geargruppe giver dig et bredt udvalg af gear for alt slags terræn, imens Axis Elite aluminiums hjul og Road Sport 35mm dæk sikrer dig stor effektivitet over alt terræn.
 
  • Den nye Diverge kommer også med en masse beslag, så du har mulighed for at montere tasker og flaskeholdere. Igen et eksempel på, hvorfor den nye Diverge giver dig et væld af muligheder.
  • For at det ikke skal være nok, så har vi sikret, at du kan køre med en lang række forskellige dækstørrelser på din Diverge. Der er nemlig hele 47mm afstand til rammen, når du kører med en 700c hjul eller 2.1" med 650b hjul.
  • Den nye Diverge kommer med den mest progressive geometri, som der nogensinde er lavet for en gravel-cykel. Noget som giver rytterne en alsidig og stabil køreoplevelse over grus, men samtidig med en responsive og kvitte styreegenskaber på asfalt. Vi har forlænget rammens reach, givet den en fladere kronrørsvinkel og et længere offset på forgaflen. Alt sammen med til at give stor sikkerhed og kontrol, når du hamrer over de lange grus-segmenter.
  • En kortere frempind holder længden på cockpittet nede og medfører en kvik styring. Krankboksen har også fået en lavere placering for større stabilitet - men dog stadig højt nok til at du kan køre med 650b hjul!

Specialized-Diverge-Sizeguide