Mudguard Ass Saver

Zefal
Tilbudspris 49,00  DKK Førpris 69,00  DKK
  • Universal bagskærm, passer til alle cykler. ✓
  • Enkel og hurtig montering uden brug af værktøj. ✓
  • Effektiv beskyttelse mod snavs og vand fra baghjulet. ✓

Med Mudguard Ass Saver kan du nemt og hurtigt sikre dig mod skidt og vand fra baghjulet. Dette universelle bagskærm er designet til at passe til alle cykeltyper og kræver ingen værktøj for montering under sadlen. Et must for enhver cykelentusiast!

Cykel bagskærm: Din pålidelige partner i dårligt vejr

  • Universel pasform til alle cykler
  • Nem og hurtig montering uden værktøj
  • Effektiv beskyttelse mod vandsprøjt

Denne cykelbagskærm, også kendt som Mudguard Ass Saver, er en essentiel tilføjelse til din cykel, især i vådt vejr. Den er designet til at beskytte dig mod vand og mudder, der sprøjter op fra baghjulet. Med sin universelle pasform kan den monteres på enhver cykel hurtigt og nemt uden brug af værktøj.

Universel pasform

En af de største fordele ved denne cykelbagskærm er dens universelle pasform. Uanset om du har en mountainbike, en bycykel eller en racercykel, passer denne skærm til din cykel. Dette gør det nemt at skifte den fra en cykel til en anden, hvis det er nødvendigt.

Nem og hurtig montering

En anden stor fordel ved denne cykelbagskærm er, at den kan monteres hurtigt og nemt uden brug af værktøj. Dette gør det nemt for enhver, uanset teknisk kunnen, at installere skærmen og være klar til at cykle i løbet af få minutter. Desuden gør den nemme montering det muligt at fjerne skærmen, når den ikke er nødvendig, og geninstallere den, når vejret bliver vådt.

Udforsk gerne kategorien Skærme.