Produktinformation

Assos_S9

 

Assos_Shorts_Man

ASSOS EQUIPE RS BIB SHORTS S9 - WERKSTEAM

På lager
1.699,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Equipe RS S shortsene fra Assos er lavet til race, uden at gå på kompromis med komforten. Designet fra bunden og testet i årevis før de blev lanceret til offentligheden, er det et par shorts der garanteret opfylder langt de fleste krav du som cyklist måtte have.
Konstrueret af kun to paneler er der et minimum af syninger for at opnå den absolut bedste komfort, selv efter flere timer i sadlen. Selerne er konstrueret på en måde som giver super god stabilitet og sikrer at indlægget altid bliver hvor der er brug for det. Også når du rigtigt træder til.

 

A-Lock Engineering: S9 racingFit-system bestående af nye tekstiler og teknologier til at stabilisere shortsen og sikre indsatsen på plads.

Sommerfuglemønster: Det primære tekstilpanel, der fuldt omvikler nedre ryg og ben og kommer sammen bagpå. Færre sømme fører til et mere ensartet hold, mindre vægt og større komfort.

Type.441: En patenteret 40-gauge warpstrik , udviklet specielt til komprimeringsgreb og silkeagtig komfort. 200 g / m 2 , UPF 50+, fugttransporterende (idroFil fastDry), isfarve, lugtkontrol og ekstremt holdbar.

rollBar:Et patenteret afstivningsdesign, der efterligner en racers bils svingningsstang ved hjælp af bib-stropperne til at stabilisere indsatsen og låse den på plads, når din vægt overføres fra venstre til højre, mens du svinger.

ergoBox: En firkantet mønsterkonstruktion, der effektivt rammer indsatsen bagpå og bokser den ind for ekstra stabilitet.

Carbon Xbib: Et enkelt afsnit af elastisk materiale - foldet over sig selv - og danner en støttende A-ramme, der leverer begrænset lodret strækning bagpå. Over "X" -krydsningen anvendes et mere fleksibelt materiale, der indeholder en antibakteriel kulstofvævning, for at væge fugt og lægge fladt foran.

zeroWaist:En råskåret, tape-forstærket kant for den jævneste overgang mellem kroppen og stofpanelet. Mere komfort med mindre tryk.

ultraLight Leg Grippers: Minimal silikone behandling sikrer shortsen på plads uden for stort tryk.

mod.Dep S9 Basalt: Antibakteriel booster i mikrofiberbooster i 3D-basaltfarve.

superAir microShock-skum: Et let åbent celleskum med en stødabsorberende sammensætning, der vender tilbage til sin oprindelige position og fylder hullet, hver gang pedalposition ændres i sadlen gennem vægtskiftet.

3D vaffel: Et patenteret, trelags perforeret skum, der øger åndbarheden og eliminerer overvægt.

OverfladereduktionsdesignIndsæt fodaftryk reduceret fra tidligere Equipe Evo-mønster for at kaste ekstra gram.

goldenGate: En patenteret teknologi, der afbryder sømmen langs begge indsatsens sidepaneler, hvilket giver en mere tredimensionel bevægelsesfrihed i dette følsomme, roterende område.

kraterCooler: System med små huller foran på indsatsen, der øger luftstrømmen, så dine følsomme områder holdes køligere.