ASSOS MILLE GT BIB SHORTS GTS

På lager
Specialpris 1.249,00 kr
Pris: 1.499,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

klv060vs100r79ztw2faMed disse Mille GT bibtights fra Assos, får du et par cykelshort i absolut top-kvalitet. Modellen er med clima-code 1/3 og egner sig derfor til brug i sommerperioden, hvor vejret er godt. 

Shortsene er produceret med GTS indlæg, som er en pude i absolut topklasse. Puden har en højde på 12 mm. og er med blødt memory foam, udluftnings huller og 3D waffle. Puden gør shortsene særdeles velegnet til de længere cykelture. 

Modellen har ultra flade og elastiske seler, som ikke vil virke generende under din cykeltrøje. 

GTS markerer introduktionen af ​​anden generation af MILLE - en helt ny bib-shorts, der bygger på den ikoniske GT shorts 'Total Comfort-formel med sin bløde dobbeltlagsindsats, træthedsreducerende tekstil og fornyet pasform. Ideel til pro-kørere, der søger ekstra komfort under træning til hverdagskørere, der søger maksimal langdistance support.

OSSIDIA-tekstilet - udviklet specielt til MILLE GT c2-platformen - finder den ideelle balance mellem friktionsfri komfort og muskelunderstøttende kompression. Dens kæde-sammensatte sammensætning er lavet med ultratynde, elastiske garn til muskelgreb, åndbarhed og en silkeagtig blød wrap langs din lænd og lår. Den pasform, der resulterer, er en mere lydhør, komprimerende regularFit, ideel til en række forskellige kropstyper og ridestilarter.

Hjertet i GTS er en helt ny indsats, tilpasset fra GT ved hjælp af en dobbeltlags hukommelseskumkonstruktion og bikageark. Dette dæmpningssystem med flere lag giver målrettet strukturel understøttelse med dobbelt tæthed til dine sideben, mens 3D-toplaget og kraterCooler-ventilationshullene øger åndbarheden for ekstra komfort ved siden af ​​huden.

  • Assos Mille GT Bib Shorts GTS
  • Høj åndbarhed
  • Hurtig tørende
  • Lugt kontrol