Briller

Leder du efter de helt rigtige cykelbriller til at fuldende din cykeloplevelse med, er du kommet til det rette sted. Hos Jensen Cykler har vi et velassorteret sortiment af cykelbriller til enhver smag. Få den bedste cykeloplevelse med et par cykelbriller, der forbedrer din orientering - uanset hvor meget solen skinner.

I denne kategori forhandler vi nogle af markedets bedste mærker inden for cykelbriller, som Oakley, Assos, Shimano og Tifosi. Find dit nye par briller hos os, så du kan hoppe på cyklen og få den ultimative cykeloplevelse.

 
 
pr. side

Varer 1-36 af 78

Faldende orden
Side
pr. side

Cykelbriller til den bedste cykeloplevelse

For maksimal cykelglæde er cykelbriller et must-have! Cykelbriller adskiller sig fra almindelige solbriller ved deres store linser, som har mange funktioner udover at modvirke stærk sol. På en lækker solskinsdag kilder det i benene efter en tur på cyklen, hvor en cykelbrille er et yderst vigtigt redskab, for at du kan orientere dig ordentligt.

Linserne på en cykelbrille kan derudover skærme for vind og insekter, så du ubesværet kan drøne afsted. De store linser gør også, at du har et større areal at orientere dig igennem, så du får det mest optimale udsyn. Et udvalg af brillerne har en photochromic linse, der har den geniale egenskab, at den skifter farve efter vejret. Sådan et par briller er aldeles velgenet til det danske uregelmæssige vejr.  

Markedets bedste cykelbriller

Her på siden finder du et udvalg af cykelbriller i høj kvalitet til et prisniveau, hvor alle kan være med. Du finder eksempelvis et stort udvalg af Oakley cykelbriller, der er en af de mest innovative mærker med både design og kvalitet i højsæde. Du finder også de lidt billigere cykelbriller af mærket, Tifosi, der stadig lever op til kriterierne for god kvalitet.

Gå på opdagelse i vores cykelunivers

Hos Jensen Cykler har vi mere end 40 års erfaring indenfor branchen, og vi har alt hvad du skal bruge for at fuldende dit udvalg af cykelgear. Se for eksempel vores udvalg af beklædning, cykelhjelme og handsker, og bevæbn dig med det bedste udstyr til dit næste cykeleventyr.

Hos Jensen Cykler brænder vi for at give vores kunder den bedste oplevelse, og vi står klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogen spørgsmål. Er du i tvivl om hvilken brille du skal vælge, eller har du spørgsmål til vores andre produkter, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os. Du kan give os et kald på telefon (+45) 86 15 55 99, skrive en mail til os på [email protected], eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi er sociale! Følg os på Facebook, Instagram og Youtube.