Cykelhjelme

Det er dejligt at cykle - det er klimavenligt, og så er det en kilde til motion. Dog kan det også være rigtig farligt. På en cykel kan man ofte ende med at køre meget hurtigt, og falder man på cyklen uden cykelhjelm er man dårligt beskyttet, hvilket kan betyde, at man kommer meget slemt til skade. At falde på cykel kan være så alvorligt, at man kan dø af det. Derfor er det vigtigt at bruge cykelhjelm for at mindske skader. 

pr. side

Varer 1-36 af 66

Faldende orden
Side
pr. side

Cykelhjelme i massevis

Hos Jensen Cykler ved vi, hvor vigtigt det er at bruge cykelhjelm. Derfor sælger vi også en hel masse forskellige. Dette gør det lettere for dig at finde en, som falder i din smag. Vi forhandler blandt andet Lazer cykelhjelme, Oakley cykelhjelme og Specialized cykelhjelme. Alle er rigtig gode mærker, når det kommer til cykelhjelme. Lazer laver både cykelhjelme til børn, mænd og kvinder. Du kan derfor let købe cykelhjelme til hele familien hos os. Cykelhjelmene fra Specialized  fås til hele familien med deres Mio til de mindste i familien, og nok den mest populære Align II eller Centro hjelmen som er den eneste med lys på og onesize. Få billige cykelhjelme helt fra 300 kroner og op til 2700 kroner til den mere seriøse motionist fra Specialized.

God service ved køb af Lazer cykelhjelme

Ved køb af en cykelhjelm fra Lazer får du 30 dages tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at du kan returnere hjelmen indenfor 30 dage, hvis den ikke lever op til dine forventninger. Samtidig har vi også noget kaldet ’crash replacement program’, som indebærer, at du kan få en ny Lazer hjelm med 50%, hvis du har været ude for et styrt på cyklen. Sidst, men ikke mindst, har vi også ’grow with Lazer’, som er et tilbud til alle børnefamilier, som har købt en børnecykelhjelm. Hvis dit barn vokser ud af den, tilbyder vi 30 procent rabat, hvis du køber en ny fra samme mærke hos os.

Hvordan er reglerne?

Men hvordan er det nu lige, at loven er, når det kommer til brugen af cykelhjelm? Skal man have cykelhjelm på? Det er måske noget, som du har spurgt dig selv om. Og svaret er ifølge loven, som står forklaret på Rådet for Sikker Trafiks hjemmeside, at det ikke er lovpligtigt at køre med cykelhjelm i Danmark på cykel. Men derfor anbefales det stadigvæk på det kraftigste, at man gør det. Har du en elcykel er der større risiko for, at du kan komme galt afsted, så her anbefales det også på det kraftigste, at man bruger cykelhjelm. 

Der er forskel på cykelsport

Når det kommer til cykelsport, er der er stor forskel på, om du kører mountainbike eller racercykel. Derfor kan der også være forskel på, hvilken slags cykelhjelm du skal have. Heldigvis sælger vi hos Jensen Cykler både mountainbikecykelhjelme og racercykelhjelme til både mænd og kvinder. Der er ikke som sådan forskel på cykelhjelme, når det kommer til de forskellige køn. Men en damecykelhjelm kan ofte være mere farverig, end en cykelhjelm til mænd. En cykelhjelm til børn er mindre end en til voksne. Hvis du vil have en stilren cykelhjelm, kan du købe en fra Oakley, som er et mærke, der faktisk også laver solbriller. Den store forskel på de forskellige cykelhjelme i de forskellige prisklasser er blot at de billige cykelhjelme typisk er tungere og der kommer mindre luft ind til hovedet, hvor at de dyrere hjelme kommer der mere luft ind til hovedet og de er meget lettere. Men uanset hvad du betaler for en cykelhjelm er de lige typisk lige sikre uanset prisen, det er blot komfort, luft og luftgennemstrømning man betaler for.

Hvis du er i tvivl om hvilken cykelhjelm du skal have, så tag endelig kontakt til os og vi hjælper dig gerne.