Cykelhjelme

Udvalget af cykelhjelme til børn og voksne er stort og det kan derfor være vanskeligt hvilken model man skal vælge. Vi har hjelme i alle prisklasser, til både børn og voksne. Det man får ved at købe en dyrere hjelm er primært komfort, altså en lettere samt en bedre ventileret cykelhjelm som ikke bliver så varm at cykle med om sommeren. Alle vores hjelme er sikkerhedsgodkendte, så sikkerheden er i top på alle vores modeller. I dag bliver cykelhjelme med MIPS
Der findes ikke to ens hoveder, derfor kan det være svært at anbefale én specifik model frem for en anden, vi anbefaler derfor at komme ind i butikken og prøve nogle forskellige cykel hjelme og mærke hvilken model der passer bedst til netop dit hoved.

1-48 af 99
LAZER HJELM BULLET 2.0 HVID
LAZER HJELM BULLET 2.0 GUL/SORT
LAZER Z1 AEROSHELL KLAR
Udsalg
CYKELHJELM LAZER Z1 MIPS HVID
Specialpris 1.399,00 kr
Pris: 1.699,00 kr
Udsalg
CYKELHJELM LAZER Z1 MATSORT
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.699,00 kr
Udsalg
CYKELHJELM LAZER Z1 HVID
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.699,00 kr
Udsalg
CYKELHJELM LAZER Z1 GUL
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.699,00 kr
LAZER Z1 AEROSHELL RØD
Udsalg
LAZER HJELM BLADE+ MIPS MAT SORT
Specialpris 799,00 kr
Pris: 999,00 kr
Udsalg
LAZER HJELM BLADE+ MIPS HVID
Specialpris 799,00 kr
Pris: 999,00 kr
Udsalg
LAZER HJELM BLADE+ MIPS GUL
Specialpris 799,00 kr
Pris: 999,00 kr
CYKELHJELM LAZER TONIC BLÅ
CYKELHJELM LAZER TONIC SORT
CYKELHJELM LAZER TONIC HVID
CYKELHJELM LAZER TONIC RØD
Udsalg
CYKELHJELM LAZER ARMOR MAT HVID
Specialpris 659,00 kr
Pris: 669,00 kr
PUDESÆT SPECIALIZED CENTRO
SPECIALIZED ANGI SENSOR
Udsalg
CYKELHJELM LAZER ARMOR MAT SORT
Specialpris 659,00 kr
Pris: 699,00 kr
1-48 af 99

Hos Jensen Cykler finder du det største udvalg af cykelhjelme fra fra bl.a. Specialized og Lazer. Alle vores Specialized cykelhjelme er udstyret med MIPS som sikre dig den højeste sikkerhed indenfor cykelhjelme.

Cykelhjelm til børn, vi forhandler de sikreste cykelhjelme til børn og unge, vi anbefaler at gå efter en cykelhjelm med MIPS (læs info nedenfor) som giver dit barn den bedste beskyttelse mod hjernerytelse og hjerneskader.

Hvilken størrelse cykelhjelm skal jeg vælge? en cykelhjelm må på ingen måde klemme på hovedet omvendt må den heller ikke være større end den kan justeres ind sådan den slutter tæt til hovedet. Hvis du ikke kender hovedestørrelsen kan du tage et målebånd eller en snor og måle dit hoved rundt om panden og over ørerne. De mindste cykelhjelme starter ved ca. 45 cm. til de mindste børn på 1 år, junior cykelhjelme måler omkring 50-57 cm. De mest almindelige voksen størrelser er ca. 55-60 cm. De største cykelhjelme vi har går op til 64 cm.  

Hvad er MIPS

MIPS er et ekstra sikkerhedssystem som er integreret i alle Specialized cykelhjelme, samt udvalgte Lazer hjelme. MIPS er en forkortelse af det enkelske ord "Multi-directional Impact Protection System" hvilket betyder direkte oversat, forskelligretnings slag beskyttelse system. MIPS et en indsats indvendigt i hjelmen der kan roterer nogle milimeter uafhængigt af yderhjelmen hvilket beskytter hjernen mod rotationsslag, systemet virker egentlig på samme måde som vores hjerne er opbygget der også har et beskyttelseslag mellem kranie og hjerne. MIPS ystemet er udviklet af nogle forskere i neurovidenskab og det er bevist at det kan reducere risikoen for hjerneskade ved styrt.

Hvad er ANGI.

ANGI er udvilket og patenteren af Specialized og er en sensor der blot vejer 10 gram og er standard på de bedste Specialized modeller. ANGI sensoren registrere hvis du vælter på cyklen og sender besked til de personer du ønsker om der muligvis er sket en ulykke samt med kordinater om hvor du befinder dig. En cykelhjelm med Specialized ANGI sensor kan øge trygheden for dine næremste og kan potientelt rede menneskeliv. ANGI er udviklet af Specialized og findes kun på udvalgte en lille sensor som sidder monteret bag på cykelhjelmen og kan registrere et styrt ved hjælp af accelerometer og gyroskop teknologi, det betyder at hjelmen/sensoren kan måle den roterende G-kraft påvirkning uden at hjelmen/hovedet rammer jorden eller en bil. Der findes andre produkter på markedet som har en ligende funktion, men de benytter kun accelerometer og kan derfor meget nemt give en "fejl-alarm" modsat Specialized ANGI. ANGI systemet opsættes via Specialized Ride App som er gratis, hvor dine kontaktpersoner oprettes, hvis du styrter sætter alarmen i gang og sender dine GPS-koordinater til pårørende, så de let kan finde frem til ulykkesstedet. Det sker man cykler steder, hvor man ved at mobil dækningen er dårlig, det er der også tænkt på her er der lavet en funktion hvor man kan angive hvor lang tid man forventer, at det vil tage at køre sin træningstur. Er man så ikke hjemme indenfor det tidsrum, vil ens kontaktpersoner modtage en notifikation, hvor ens seneste lokation er angivet. Det sker uanset om app'en har signal eller ej. RideApp’en har også en funktion, som gør det muligt at planlægge sine ruter, samt man dele et tracking link med sine udvalgte kontakter, så de hele tiden kan følge dig 'Live' og ved nøjagtig hvor man er.