Cykelhjelme

Leder du efter den helt rigtige cykelhjelm til dit barn eller dig selv, har vi hos Jensen Cykler et bredt udvalg til ethvert behov. Vi forhandler cykelhjelme i alle prisklasser til både børn og voksne. I vores udvalg finder du specialized cykelhjelme udstyret med MIPS (læs info nedenfor), samt andre hjelme af høj kvalitet. Se udvalget nedenfor og køb din næste cykelhjelm hos os i dag!

Ingen hoveder er ens, så hvis du finder en hjelm blandt udvalget, er du mere end velkommen til at komme ind og prøve den eller andre modeller i vores butik på Vestre Ringgade 27-29 i Aarhus C.

pr. side

Varer 1-36 af 66

Faldende orden
Side
pr. side

Cykelhjelmen redder liv

Det kan være svært at navigere rundt i, hvilken cykelhjelm man skal vælge. Udvalget er stort, og der findes mange forskellige modeller, størrelser og farver. Alle vores hjelme er sikkerhedsgodkendt, så uanset hvilken model du vælger, er du garanteret høj sikkerhed.

Cykelhjelme redder liv, og det er derfor enormt vigtigt at vælge den rigtige, så den giver den optimale støtte, hvis uheldet skulle være ude. Ved brug af hjelm halveres risikoen for alvorlige hovedskader, så det betaler sig at være umage i forhold til at finde den helt rette cykelhjelm.

Hvilken cykelhjelm skal jeg vælge?

Den rigtige størrelse på hjelmen kan være afgørende. En cykelhjelm må ikke klemme på hovedet, men den må bestemt heller ikke sidde for løst. Du skal kunne justere hjelmen, så den slutter tæt til hovedet.

Du kan eventuelt tage et målebånd og måle dit hoved rundt om panden og over ørerne. Cykelhjelme til de mindste børn starter fra ca. 45 cm. Dernæst måler junior cykelhjelme ca. 50-57 cm. Mest almindeligt måler voksencykelhjelme omkring 55-60 cm, dog har vi også store hjelme, der måler op til 64 cm.

I forhold til prisen er forskellen på hjelmene primært komforten. Cyklehjelme i den lidt højere ende af prisskalaen er ofte lettere og bedre ventileret, så den ikke er så varm at cykle med om sommeren. Vi har ofte gode tilbud på cykelhjelme, der matcher netop dit ønske.

Hvad er MIPS og ANGI?

Specialized cykelhjelmene er udstyret med MIPS, som er et ekstra sikkerhedssystem, der er integreret i disse modeller samt i udvalgte Lazer hjelme. MIPS står for "Multi-directional Impact Protection System", som direkte oversat betyder: forskelligretnings slag beskyttelses system. Indsatsen indvendigt i hjelmen gør, at den kan rotere nogle millimeter uafhængigt af yderhjelmen, så den beskytter hjernen mod rotationsslag.

Blandt vores udvalg kan du også finde en ANGI sensor udviklet af Specialized, som kan påmonteres cykelhjelmen. Sensoren registrerer, hvis man vælter på cyklen. Via en app forbundet med sensoren, sender den besked til de personer, der ønskes, om at der muligvis er sket en ulykke samt koordinater dertil. ANGI systemet øger trygheden for de nærmeste og kan være en god investering. Styrt registreres ved hjælp af accelerometer og gyroskop teknologi, der betyder at sensoren måler den roterende G-kraft-påvirkning uden at hjelmen rammer jorden, en bil eller andet.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Hos Jensen Cykler har vi over 40 års erfaring i branchen, og i vores brede sortiment kan du finde alt inden for cykeluniverset. Se for eksempel vores store udvalg af beklædning med alt inden for cykeltøj, cykelsko og meget mere.

Hvis du skulle have den mindste tvivl, vil vi meget gerne hjælpe og vejlede dig, så du kan få den bedste oplevelse. Er du stadig ikke klar over hvilken cykelhjelm, der er det bedste valg for dig, står vi klar til at give dig gode råd og besvare ethvert spørgsmål, du skulle have. Du kan ringe til os på telefon (+45) 86 15 55 99, skrive en mail til os på [email protected], eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig

Vi er sociale! Følg os på Facebook, Instagram og Youtube.