Cykelsko

Cykelsko er en vigtig del af udstyret, hvis du regelmæssigt cykler og/eller motionerer på din cykel. De rette cykelsko bidrager til god fremdrift og kraftoverførsel til pedalerne. Hos Jensen Cykler har vi et stort udvalg af cykelsko. Find bl.a. cykelsko til mountainbike, spinning og racercykler, og du er inden længe godt kørende!  

På siden finder du cykelsko af mærkerne Specialized og Shimano. Gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor!

pr. side

Varer 1-36 af 64

Faldende orden
Side
pr. side

En cykelsko, der matcher dine behov

Hos Jensen Cykler finder du en lang række cykelsko af forskellige mærker og til flere formål. Vores cykelsko er fra kvalitetsmærkerne Speclialized og Shimano. Der findes cykelsko til mountainbike, racercyklen samt spinningcyklen i fitness. Uanset hvad du leder efter, finder du det med garanti på vores webshop.

Det, som adskiller de forskellige typer sko, er de forskellige mekanismer på sålerne, materialerne, samt lukke-anordningerne.

En spinning-sko er ens med skoen til en racercykel. Begge er stramtsiddende og med en hård og stiv bund, som gør den svær at gå i. Det giver dog maksimal kraftoverførsel under cykelturen.

Mountainbike-sko er derimod blødere, da en tur i skoven på mountainbike kan kræve, at man stiger af cyklen og går et stykke. Derfor skal man have mulighed for at kunne gå i skoen. Mountainbike-skoen har desuden et mere groft design, som gør dem perfekte til terrænkørsel. Når det bliver vinter, er det nødvendigt at skifte MTB-cykelskoen ud med en vinterstøvle, som holder dine fødder varme og fri af vand.

Masser af cykeltilbehør

Når du har fået cykelskoene i hus, kan du med fordel tage et kig på vores sortiment af al tænkeligt cykeltilbehør. En god cykeltur er nemlig ikke fuldendt uden den rette beklædning. Vi har cykeltøj til både herrer og damer. Her finder du tøj til alt slags vejr og alle årstider. Se bl.a. vores udvalg af cykelbukser, cykelbriller, og meget mere. Uanset hvad du mangler eller søger, kan du være sikker på, at Jensen Cykler har lige præcis dét! 

Tøv ikke med at kontakte os!

Hos Jensen Cykler går vi op i at give dig den rette vejledning. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med alle spørgsmål og betænkeligheder, du skulle have, inden du køber dine nye cykelsko. Du kan kontakte os på telefon: (+45) 86 15 55 99, skrive en mail på [email protected] eller udfylde vores kontaktformular. 

Vil du prøve skoene i virkeligheden, så du er sikker på, at de passer perfekt, inden du gør dit køb, er du altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik. Butikken ligger på Vestre Ringgade 27-29 i Aarhus C. Her kan du også se vores store udvalg af cykler og alt tænkeligt udstyr.

Jensen Cykler har mere end 40 års erfaring i cykelbranchen. Når du køber en vare hos os, er du sikret fri levering over 499 kr., som leveres hurtigt inden for 1-3 hverdage. Hos Jensen Cykler kan du altid finde et godt tilbud på billige cykelsko.

Vi er sociale! Følg os på FacebookInstagram og Youtube.