Cykeltøj til kvinder

Jensen Cykler sælger alt, hvad du skal bruge inden for cykelsport. Vi har blandt andet et stort udvalg af cykeltøj til kvinder. Antallet af kvinder, der dyrker cykelsport er steget markant over de seneste år. Derfor produceres der også speciallavet cykeltøj til kvinder. Hvis du er en kvinde, som enten er ny i cykelsporten, eller har dyrket det i mange år, kan du være sikker på at finde, hvad du mangler hos os. Vi er glade for at kunne levere kvalitetscykeltøj til kvinder, da vi mener, at cykelsport er en sport for alle.

pr. side

Varer 1-36 af 102

Faldende orden
Side
pr. side

Cykeltøj speciallavet til kvinder

Cykeltøj til kvinder er fremstillet og produceret specielt efter kvinders pasform. Dette bidrager til et bedre fit og derved også bedre komfort. Samtidig er tøjet også pænt og fås i mange forskellige farver, hvilket betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis med din stil, selvom du skal dyrke sport.

Kæmpe udvalg

Vi har et af landets største udvalg, når det kommer til cykeltøj til kvinder, både online og i vores fysiske butik i Aarhus. På vores hjemmeside finder du alt lige fra veste, cykeltrøjer, cykeljakker og cykelbukser. Alle vores produkter er i høj kvalitet og du kan være sikker på, at din cykeltur bliver behagelig, hvis du er iklædt cykeltøj fra vores butik. 

Du kan cykle både sommer og vinter

Hvad end det er sommer eller vinter, er det muligt at dyrke cykelsport med cykeltøj til damer fra vores butik. Du kan nemlig både få vintercykeltøj til damer og sommer cykeltøj. Hvis du holder meget af at cykle og ofte oplever, at du sveder meget, når du dyrker cykelsport, skal du have fat i en svedtrøje. En svedtrøje er god, da den sørger for, at du ikke bliver nedkølet, når du sveder om vinteren, og at du ikke bliver overophedet, når du sveder på cyklen om sommeren. 

Mange fede mærker

Hos Jensen cykler finder du mange fede mærker, når det drejer sig om cykeltøj til kvinder. Dette drejer sig for eksempel om cykeltøj til kvinder fra mærket Specialized. Men også mærkerne Assos og Castelli laver rigtig lækkert cykeltøj til kvinder. Alle mærkerne varierer i pris, og hvis du har fundet et mærke, som du synes er godt, er det ofte en fordel at blive ved med at købe det. På den måde ved du, hvad der fungerer for dig, og hvilke størrelser du skal have. Hvis du er ny til cykelsport, kan det være en fordel at prøve en del forskellige mærker af, så du ved, hvad der passer dig bedst. 

Forskel i størrelserne

Inden du køber dit nye cykeltøj, skal du være opmærksom på, at der kan være forskel på størrelserne, når det kommer til de forskellige mærker. Dette betyder, at du måske kan være en størrelse small i et mærke og en størrelse medium i et andet mærke. Dette kan være svært at vide på forhånd - dog er de fleste mærker størrelsessvarende.