Cykelbukser Dame

Mangler du nogle behagelige og flotte dame cykelbukser, som samtidig er i den bedste kvalitet? Så er du kommet til helt rette sted. Hos Jensens Cykler finder du et stort udvalg af cykelbukser til kvinder – vi har top brands som Assos, Castelli, Shimano og Specialized, som alle laver unikke cykelshorts.

Se udvalget af billige cykelbukser til kvinder nedenfor, og optimér din næste cykel- eller fitnesstur med den helt rette beklædning.

pr. side

Varer 1-36 af 38

Faldende orden
Side
pr. side

Dame Cykelbukser i højeste kvalitet

Nu er det slut med dårlige cykelshorts, som skarver og giver sår under cykelturen. Hos Jensens Cykler finder du nemlig et bredt sortiment af de bedste cykelbukser til kvinder, som kommer i flere forskellige størrelser, farver og designs. Alle vores cykelbukser er i højeste kvalitet, og de er derfor komfortable at have på, uanset hvilken form for fysisk aktivitet du dyrker. Særligt er vores Assos cykelbukser til kvinder blevet et stort hit med deres velkendte S7 pude og Goldengate teknologi, som mindsker gener mod huden og optimerer cykelbuksens komfort. Assos cykelbukser til kvinder anses af mange som værende et rigtig godt valg, når det kommer til kvalitet og pris.

Dame cykelbukser til ethvert behov

Vores cykelbukser deles op i tre kategorier; korte, knickers og lange, og vi udbyder derfor dame cykelbukser til enhver anledning. Skal cykelbukserne primært bruges i sommervarmen eller i fitness, anbefaler vi de korte cykelbukser til kvinder. Disse cykelbukser er med pude i, som giver en god komfort og pasform. Er du mere til en mellemlang model, som dækker knæene, og som er en anelse varmere, kan knickers cykelshorts anbefales. Sidst, men ikke mindst er de lange cykelbukser til kvinder, som er gode til at holde på varmen om vinteren eller til at bruge som overtræksbukser. Desuden fås vores cykelbukser til kvinder også med seler. Uanset om du skal ud at gå, løbe, rulle eller cykle, har vi helt sikkert et par billige dame cykelbukser, som passer til netop dit behov. Gå på opdagelse i vores univers af gode cykelbukser til kvinder, og kombinér det eventuelt med en lækker cykelvest , cykeltrøje eller cykeljakke til damer fra vores shop.

Hvem er vi?

Jensens Cykler startede i Aarhus tilbage i 1978, og siden da er vi blevet en af de største og førende cykelbutikker i Danmark. Med mere end 40 års erfaring i branchen, står vi altid klar med kvalificerede råd og vejledning. Hos Jensens Cykler går vi meget op i at give den rette service, så skulle du sidde inde med spørgsmål, så tøv endelig ikke med at tage kontakt. Vi er at finde i vores fysiske butik på Vestre Ringgade i Aarhus, og ellers er du meget velkommen til at ringe eller skrive. Du kan finde vores kontaktoplysninger nederst på siden. Vi har hurtig levering indenfor 1-3 hverdage, og så har vi 30 dages fortrydelsesret og 100% tilfredsgaranti. Vi glæder os til at høre fra dig!