Cykelbukser Dame

Her finder du de bedste cykelbukser til kvinder, vi har et af landets største udvalg af cykeltøj til damer. Vi har udvalgt de bedste mærker der er på markedet indenfor cykeltøj, så vi kan stå inde for kvaliteten. Assos, Castelli, Specialized, Shimano, Pearl Izumi er alle top brands som alle i mange år har produceret cykeltøj til kvinder i højeste kvalitet. Specielt Assos som er et Schweizisk mærke har i manges øjne lavet verdens bedste cykelbukser. Pearl izumi har markedets mest unikke garanti, 30 dages 100% tilfredshedsgaranti, dvs. køber du et par Pearl izumi cykelbukser kan du prøve dem i op til 30 dage, er du ikke tilfreds med bukserne tager vi dem retur.
25 vare(r)
CYKELSHORTS UDEN SELER DAME
Udsalg
CASTELLI VELOCISSIMA 2 SHORTS DAME
Specialpris 649,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
ASSOS SKIN REPAIR GEL
Specialpris 149,00 kr
Pris: 179,00 kr
ASSOS BUKSEFEDT
Udsalg
VINTERBUKSER WINDTEX JENSEN
Specialpris 399,00 kr
Pris: 999,00 kr
ASSOS BUKSEFEDT WOMEN
Udsalg
CASTELLI FREE AERO DAME CYKELBUKSER SORT
Specialpris 799,00 kr
Pris: 999,00 kr
ASSOS HK. LAALALAIKNICKERS_S7
ASSOS XC BIB SHORTS DAME
ASSOS DAME UMA GT WINTER TIGHTS
CYKELBUKSER TIL BØRN
Udsalg
CYKELBUKSER VINTER VANGARD SORT
Price From:
Specialpris 499,00 kr
Pris: 750,00 kr
Udsalg
Shorts Specialized Atlas XC Comp m/pude
Specialpris 899,00 kr
Pris: 999,00 kr
25 vare(r)

Udvalget af dame cykelbukser er vokset markant de seneste år, fordi der er flere og flere kvinder der er begyndt på motionscykling. Tidligere har kvinder været nødt til at køre i herre bukser, men det er heldigvis slut nu.
Valg af cykelbukser, man kan dele dem op i 3 kategorier, korte, knickers og lange.
Korte bukser bruges om sommeren eller til spinning og går typisk ned midt på låret, men længden kan variere lidt på de forskellige modeller. På de korte bukser har man altid en pude i, puden er anatomisk tilpasset kvinder for bedre pasform og komfort, den fås i forskellige kvaliteter og der er forskel på hvor kraftig puden er, en billig buks har en kort levetid da puden hurtigt bliver trykket flad og mister trykaflastningen, vi anbefaler derfor altid at vælge en god kvalitet her.
Knickers eller 3/4 som de også bliver kaldt er en mellemting mellem de korte og de lange, de går ned over knæet og bruges på de kølige sommerdage eller forår/efterår, denne model er også populær for mange kvinder til spinning, de er dog lidt varmere end de korte, men nogle føler sig mere komfortabel med den lidt længere model.
Lange bukser bruges om vinteren som overtræksbukser over de korte.