Cykelbukser til Damer

I de seneste år er flere og flere kvinder begyndt at dyrke cykelsport. Det ved vi hos Jensen Cykler, og derfor har vi et stort udvalg af cykeltøj til kvinder. Hvis du for eksempel mangler nogle behagelige cykelbukser, som samtidig også er flotte, skal du tage et kig på vores hjemmeside eller i vores fysiske butik, hvor vi har en masse populære mærker såsom Assos, Castelli og Shimano.

pr. side

31 varer

Faldende orden
pr. side

Cykelbukser til kvinder er populære

Hvis du skal opnå den bedste oplevelse når du cykler, er det en god ting med et par cykelbukser. Cykelbukser til kvinder er nemlig lavet til at gøre din cykeloplevelse bedre. Hvis man cykler længere ture, vil man sagtens kunne mærke forskel på, om man har været iført cykelbukser, almindelige bukser eller tights.

Cykelbuksers mange fordele

En af de mange fordele ved cykelbukser, at de bringer en masse komfort med sig. Typisk er cykelbukser til damer fremstillet i materialer, som er lette og åndbare, hvilket giver dig en behagelig cykeltur, selvom du sveder meget. Cykelbukser til damer er også lavet med et indlæg, kan også fås uden indlæg, hvilket betyder, at de har en polstring til der, hvor man sidder på sædet. Dette kan mindske ømhed, hvis du cykler lange ture. Dette er specielt rart om sommeren, når man sveder meget.

Kvinder i cykelsport

Hos Jensen Cykler mener vi, at cykelsport er for alle. Derfor sælger vi også rigtig meget andet til kvinder end blot cykelbukser. Dette er varer som veste, cykeltrøjer og cykeljakker. Alt sammen til en god pris. Du kan for eksempel købe en cykeljakke i høj kvalitet for blot 699 kroner. Vi har også mange gode mærker, herunder Assos cykelbukser til damer, hvilket gør det lettere for dig at finde noget, som passer til din stil. Når det kommer til cykelbukser, kan du både få nogen med eller uden seler.

Cykelsport året rundt

Du kan dyrke din sport hele året, hvis du bare har den rette beklædning på. Vinterbukser til cykling gør det muligt for dig at hoppe på cyklen selv på de koldeste dage. Samtidig sælger vi også en masse lette cykeljakker til turene om sommeren eller til foråret. Med vores store sortiment af cykeltøj til kvinder, kan du være dækket ind hele året.

Overvejelser inden dit køb

Før du køber dine nye cykelbukser skal du have i tankerne, hvilken cykelsport du vil dyrke. Der er nemlig forskel på, hvilken slags bukser du skal have, alt efter om det er mountainbike eller racercykling. Hvis du vil cykle meget inde i byen og på flade underlag, er det ikke nødvendigt med samme mængde polstring i dine cykelbukser, som hvis du kører på ujævne underlag i for eksempel skoven. Mange veksler også imellem forskellige slags cykelbukser. Det handler om at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig. Derudover er der forskellige cykelbukser alt efter om det bare skal være til komfort eller race.