Cykeljakker Dame

Hos Jensen Cykler har vi et bredt udvalg af cykeljakker til damer. Vi har alt til enhver sæson, hvad end det er cykeljakker til sommer- eller vinterbrug. Er du på udkig efter den perfekte damecykeljakke, så er du kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder nemlig et væld af forskellige kendte mærker som Assos, Proviz, Shimano, Castelli og Pearl Izumi. Dyk ned, og find dine favoritter hos Jensen Cykler.

pr. side

35 varer

Faldende orden
pr. side

Damecykeljakker til ethvert behov

Vi bestræber os på, at der skal være en cykeljakke til enhver smag og behag. Vores størrelser strækker sig fra alt lige fra S til XXL. Du finder cykeljakker til alle sæsoner og i forskellige flotte farver, så du kan få den i din foretrukne farve. Alle cykeljakker har lynlås, så de er lette at få af og på og ikke skal op over hovedet. En af de vigtige ting ved en cykeljakke er, at du er synlig, når du kører. Alt efter ønske og behov har vi dem med reflekslynlås og reflekser på ærmer og bryst. Hvis du vil være helt sikker på, at ingen skal kunne overse dig i mørket, finder du ligeledes vores refleksjakker, hvor du stensikkert ikke vil blive overset. 

Hvilke cykeljakker passer til hvilket vejr?

Det danske vejr er omskifteligt, og derfor kan det være godt at anskaffe sig cykeljakker til forskelligt vejr. Om sommeren har du formentlig brug for en tynd dameovertræksjakke, som beskytter mod vind, og nogle vandtætte og vandafvisende til regnvejr. Vandtætte cykeljakker er dog ikke lige så gode til at lede varmen væk fra kroppen, hvorfor vi anbefaler, at disse primært benyttes i regnvejr. Vi tilbyder naturligvis også vinterjakker, som er fremstillet i varme, vindtætte og vandafvisende materialer til de kolde vintermåneder. Der findes ikke dårligt vejr – kun dårlig beklædning. Find din cykelbeklædning hos Jensen Cykler.

Eksperter i råd og vejledning

Hos Jensen Cykler gør vi en dyd af at kunne hjælpe dig frem til den ultimativt bedste løsning for netop dig. Tøv endelig ikke med at kontakte os med spørgsmål til alt om damecykeljakker. Det kan også være, at du står og mangler flere ting til cykelturen såsom cykelbukser, cykeltrøjer eller cykelveste. Så er du godt rustet på farten på den tobenede i hvilken som helst slags vejr. Uanset hvad kan du altid tage kontakt til os på telefon 86 15 55 99, via kontaktformularen eller på mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!