Cykeljakker til kvinder

Er du en kvinde, som elsker at dyrke cykelsport? Så skal du helt sikkert se med her. Hos Jensen Cykler har vi et af Danmarks største udvalg, når det kommer til cykeltøj. Vi sælger blandt andet cykeljakker til kvinder, og har et bredt udvalg med mange forskellige mærker. Bliv inspireret til dit næste køb!

pr. side

24 varer

Faldende orden
pr. side

Cykeljakker til alt slags vejr

Cykelsport er en sport, som man kan dyrke året rundt. Men det er vigtigt at være rigtig påklædt. Om sommeren er det muligt at cykle med en meget tynd cykeljakke, eller måske helt uden. Alt imens det om vinteren er nødvendigt med en vinter cykeljakke og eventuelle lag herunder også. Om vinteren kan det for eksempel være en fordel at være iført noget svedundertøj fra Megmeister. Hvis du køber både en tynd, en tyk og en vandtæt cykeljakke til damer, kan du være sikker på at være godt dækket ind, hvis du skal cykle i Danmark, hvor vejret til tider er tvivlsomt. Mange jakker er typisk også lavet meget lette og fylder ikke meget, så man nemt kan have dem i baglommen hvis vejret pludselig skulle ændre sig

Bliv set i trafikken

Cykelsport kan godt være en farlig sport. Man cykler ofte i høj fart, og især i vintermånederne foregår en stor del af ens cykling måske i mørke. Heldigvis kan du hos os både købe en refleksjakke, en selvlysende jakke - alt sammen til damer. Iført en refleksjakke eller en selvlysende jakke er du sikker på, at bilerne i trafikken kan se dig, selvom du cykler på en mørk landevej, hvilket vil gøre dig meget mere sikker i trafikken.

Gå ikke på kompromis

Indenfor cykeljakker til damer er det muligt at vælge mellem en masse forskellige mærker. Hos os kan du blandt andet købe kvalitetsvarer fra mærker som Proviz, Castelli og Assos. Alle tre mærker har cykeljakker til en fornuftig pris. Er du især på jagt efter en selvlysende jakke eller reflekscykeljakke, har Proviz mange forskellige modeller, hvor priserne begynder fra 699 kroner. Med de mange forskellige mærker, som du kan vælge imellem, bliver det muligt at danne din helt egen stil. Du behøver nemlig ikke at være dårligt klædt, bare fordi du skal dyrke sport. 

Kvindecykelsport i fokus

Cykelsport blandt kvinder er blevet populært de seneste år, og derfor sælger vi også en masse andre produkter udover vores vandtætte jakker, selvlysende jakker, refleks cykeljakker samt bare almindelige vinter-/forårs jakker til cykling Du kan få alt fra sokker, cykelbukser, cykeltrøjer og meget mere hos os. Vi har både produkter til mænd og kvinder, og du kan derfor med fordel foretage dit køb på hjemmesiden sammen med din partner, hvis vedkommende også dyrker cykelsport.

Komfort er vigtigt

Der er mange ting, man skal tage højde for, når man køber en cykeljakke. Men en af de vigtigste ting er helt klart, at man har øje for komforten i den jakke, man køber. Cykelsport er en sport, hvor man bevæger sig meget, og derfor også sveder meget. Har man en jakke på i de forkerte materialer, kan det være meget generende, imens man cykler.