Cykeltrøjer dame

På denne side finder du vores store udvalg af cykeltrøjer til kvinder. Vores sortiment byder på markedets bedste mærker og priser. Cykeltrøjerne er i god kvalitet, og du finder trøjer i forskellige stile og funktioner, så du har mulighed for at finde lige præcis det, du går og leder efter.

Du finder trøjer til de forskellige vejrsæsoner, så du kan være sikker på cyklen året rundt. Du finder cykeltrøjer med både korte og lange ærmer, der kan bruges efter vejr eller præference. I sortimentet finder du også trøjer i forskellige flotte designs, der også vækker opsigt. Du finder også klassiske basics, som enhver cykelentusiast har brug for i sit skab.

31 vare(r)
Udsalg
PEARL iZUMi CLASSIC JERSEY SMOKE - DAME
Specialpris 699,00 kr
Pris: 749,00 kr
Udsalg
PEARL iZUMi CLASSIC JERSEY CLOUD - DAME
Specialpris 699,00 kr
Pris: 749,00 kr
ASSOS UMA GTV JERSEY C2 GREEN
ASSOS UMA GT JERSEY C2 HVID
Udsalg
JENSEN DAME TEAM JERSEY BLÅ
Specialpris 299,00 kr
Pris: 599,00 kr
ASSOS GT LS MID LAYER
Udsalg
CASTELLI CLIMBER 2.0 DAME CYKELTRØJE CELESTE
Specialpris 479,00 kr
Pris: 639,00 kr
Udsalg
CASTELLI CLIMBER DAME CYKELTRØJE BLÅ
Specialpris 479,00 kr
Pris: 639,00 kr
Udsalg
PEARL IZUMI SYMPHONY TANK TOP WOMEN DARK INK
Specialpris 549,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
PEARL IZUMI SYMPHONY TANK TOP WOMEN NAVY
Specialpris 549,00 kr
Pris: 649,00 kr
Udsalg
PEARL IZUMI SYMPHONY TANK TOP WOMEN RED
Price From:
Specialpris 549,00 kr
Pris: 649,00 kr
Udsalg
ASSOS UMA GT SUMMER SS JERSEY C2 SORT
Specialpris 699,00 kr
Pris: 869,00 kr
Udsalg
ASSOS TRAIL DAME SS JERSEY VIOLET
Specialpris 649,00 kr
Pris: 699,00 kr
Assos Dyora RS Summer SS Jersey
Udsalg
JENSEN DAME TEAM JERSEY SORT/PINK
Specialpris 499,00 kr
Pris: 599,00 kr
ASSOS UMA GTV JERSEY C2 PINK
Nyhed
Udsalg
ASSOS UMA GT SUMMER JERSEY CYBER BLÅ
Specialpris 699,00 kr
Pris: 869,00 kr
31 vare(r)

Cykelglæde hele året rundt

Vores store sortiment af cykeltrøjer til damer, sikrer cykelglæden hele året rundt. Lad ikke Danmarks utilregnelige vejr sætte en stoppe for cykelglæden, men klæd dig i stedet godt på til udfordringen. I vores udvalg finder du cykeltrøjer, der er udviklet til at beskytte rytteren på de forskellige årstider. Der er også rig mulighed for at opbygge varmende lag til vinteren.

Cykeltrøjerne fungerer i sig selv meget lig almindeligt sportstøj. De sikrer varme til kroppen, samtidig med, at de er ekstremt åndbare og svedabsorberende. Cykeltrøjerne er lavet af let materiale, så de ikke giver unødig vægt, og de yder god komfort på cykelturen. På de varmere dage yder trøjerne også effektiv solbeskyttelse på de lange cykelture.

Lækkert udstyr til både dig og din cykel

Hos Jensen Cykler forhandler vi ikke blot det bedste udstyr til cykler, men også til dig. Det er vigtigt at være godt klædt på, når man cykler, især professionelt. Udover vores cykeltrøjer til damer, byder vores udvalg også på flotte jakker, bukser og veste. Præcis som i andre sportsgrene, er det vigtigt at have det rigtige udstyr, og den rigtige påklædning.

En god påklædning kan hjælpe med at optimere dit resultat eller blot give god komfort. Selv ved cykling på arbejde eller i skole, er det en god idé med et svedtransporterende og åndbart lag inderst, og her er en cykeltrøje yderst effektiv. Til det omskiftelige vejr er en let og vandafvisende cykeljakke et godt valg.

Altid klar med en hjælpende hånd

Cykelverdenen kan være et overvældene hav af dele, udstyr og ny viden. Hos Jensen Cykler har vi mange års erfaring inden for både reparation og cykelhandel, og vi står altid klar med en hjælpende hånd, skulle du have brug for det. Har du spørgsmål til varer, en ordrer eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os. Klik her for vores kontaktinformation.

Vi sørger for at sende din ordrer af sted hurtigst muligt, og vi har hurtig levering på blot 1-2 leveringsdage.