Cykeltrøjer til kvinder

Jensen Cykler har et stort udvalg af cykeltrøjer til kvinder. Vores sortiment byder blandt andet på markedets bedste mærker. Cykeltrøjerne er i god kvalitet, og du finder trøjer i forskellige stile og funktioner, så du har mulighed for at finde lige præcis det, du går og leder efter.

pr. side

26 varer

Faldende orden
pr. side

Cykeltrøjer til alle årstider

Det er en god ide at have cykeltrøjer til de mange forskellige sæsoner og vejrforhold. På den måde kan du nemlig cykle året rundt. Du finder cykeltrøjer med både korte og lange ærmer, der kan bruges efter vejr eller præference. Hvis du dyrker meget cykelsport, er det en stor fordel at have en masse forskelligt at vælge imellem - så slipper du også for at skulle vaske tøj alt for ofte.

Skab din egen stil

I vores sortiment finder du også trøjer i forskellige flotte designs, der også vækker opsigt. Du finder klassiske basics, som enhver cykelentusiast har brug for i sit skab. Men der er også mange styles, der skiller sig ud. Dette gør det muligt for dig at skabe den stil, som du har lyst til, når du skal cykle. Køb for eksempel en Castelli Sinergia jersey i sort, eller en Castelli Solare top i rød og sort, hvis du gerne vil optimere din garderobe. Tøjet fra Castelli er lavet i god kvalitet, og der er blevet produceret cykeltøj i mærket i over hundrede år. 

Komforten i højsædet

Cykelsport er en sport, hvor man ofte sveder meget. Det mest essentielle at have i sin garderobe er derfor en cykeltrøje uden ærmer og en langærmet cykeltrøje, så man har noget at veksle imellem alt efter vejret. Dog skal man også huske, at ens tøj skal være komfortabelt at have på. Materialer såsom polyester og nylon er gode, når det kommer til cykelsport. Det er nemlig åndbare og fleksible materialer, hvilket gør, at du kan bevæge dig og svede alt det, du vil, uden at det tøj som du har på, generer dig.

Den kvindelige pasform

Mange af de cykeltrøjer til kvinder som vi sælger, er lavet til at passe den kvindelige kropstype bedst muligt. Dette afspejles for eksempel i, hvordan en del af de cykeltrøjer, som vi sælger, sidder løsere over brystet, end de gør på maven, da der skal være plads til ens bryster, når man har den på. Kvinder har ofte også en kortere overkrop end mænd, og derfor er en del af vores cykeltøjer også lavet efter dette. Der er også forskel på, hvordan de forskellige mærker, vi sælger, sidder på den kvindelige krop.

Overvejelser inden du køber

Når det kommer til køb af en cykeltrøje, er der ikke så meget, som du skal være bekymret for. De fleste cykeltrøjer kan bruges til både landevejscykling og mountainbike. Derimod skal du tænke på, om du mest cykler om sommeren eller om vinteren, da dette kan have indflydelse på, om du burde købe flere cykeltrøjer med korte ærmer, fremfor at bruge penge på langærmede cykeltrøjer, hvis du mest cykler om sommeren.