Svedetrøjer

Når man cykler i Danmark, skal der stort set altid bruges en svedundertrøje. Den har en vigtig funktion med at holde kroppen tør og dermed undgå risikoen for at blive syg. Vi har svedtrøjer til både sommer og vinter. Sommerudgaven er tyndere og fås med korte ærmer eller stropærmer — med de nye teknologier formår man at fremstille svedetrøjer der er temperaturregulerende. Vintermodellerne har lange ærmer. Nogle kan fås med rullekrave og med vindtæt forside, og nogle med merinould, som holder kroppen varm.

pr. side

15 varer

Faldende orden
pr. side

Svedundertrøjer er uundværlige, når du cykler om vinteren

Svedtrøjer, eller sportsundertrøjer som de også kaldes, er uundværlige under din cykeltrøje eller jakke, når du cykler udenfor om vinteren. Svedtrøjer kan dog benyttes året rundt, da de både kan modvirke nedkøling om vinteren og overophedning om sommeren. Formålet med svedtrøjer er nemlig at hjælpe med at regulere kroppens temperatur og øge komforten under din cykeltur – uanset årstiden.

Undgå at blive nedkølet med svedabsorberende undertrøjer til kvinder

Når man cykler, eller dyrker andre former for fysisk aktivitet, er det uundgåeligt at svede. Sved kan forårsage irritation og ubehag, men kan også nedkøle kroppen og føre til, at man bliver kold. Når vi er nedkølet og fryser, er vores krop mere modtagelig overfor virus og bakterier, som kan gøre os syge. Derfor er det vigtigt at bruge en svedtrøje, når du cykler. Når du har en svedtrøje på, så føres sveden nemlig væk fra kroppen og videre til de overliggende lag, så din hud holdes tør.

Hos Jensen Cykler finder du et stort udvalg af svedundertrøjer til kvinder af høj kvalitet fra anerkendte mærker som fx Assos, Megmeister, Castelli m.fl. Vi har svedabsorberende undertrøjer til kvinder i mange forskellige farver og designs og med både korte ærmer og lange ærmer. Vi har desuden både svedtrøjer, der er lavet til sommerperioden og vinterperioden.

Cykelundertrøjer til kvinder, som forhindrer overophedning

Mange tror, at svedtrøjer udelukkende har til formål at forhindre nedkøling om vinteren. Dette er da også en af svedtrøjernes vigtigste egenskaber, men trøjerne kan faktisk også benyttes om sommeren, hvor de kan hjælpe dig med at undgå overophedning.

Vores cykelundertrøjer til kvinder har nemlig specielle ventilationsegenskaber, som hjælper med at øge luftcirkulationen, så din hud kan ånde frit. Dette er især vigtigt under intens cykeltræning for at forhindre overophedning, som i værste fald kan føre til hedeslag eller dehydrering.

Brug altid specialdesignede svedtrøjer til din træning

Almindelige bomuldsundertrøjer har tendens til at absorbere sved og blive fugtige, når man dyrker hård fysisk træning som fx cykling. Det er ikke alene ubehageligt at cykle rundt med en tung og svedig undertrøje – det kan også føre til nedkøling, når intensiteten i din træning falder. Derfor bør du altid bruge undertrøjer, som har fugtighedsstyrende og temperaturregulerende egenskaber. Det har alle de svedundertrøjer til kvinder, som du finder her på siden.

Vores cykelundertrøjer til kvinder forhindrer ikke alene nedkøling og overophedning, men er lavet af ekstremt bløde materialer og har en god pasform, så de er komfortable at have på – også i mange timer af gangen. Mange af vores modeller er bl.a. laserskåret, så der ikke er nogen syninger til at genere dig. Derudover er alle vores svedtrøjer antibakterielle, dvs. at de hjælper med at hæmme væksten af bakterier.

Endelig er alle de svedtrøjer, du finder her på siden, af høj kvalitet og holder således pasformen selv ved mange vaske.

Er du på udkig efter en anden type beklædning til cykling, finder du også det hos Jensen Cykler. Vi har bl.a. et stort udvalg af dametøj, som byder på både jakker, veste, cykelbukser mm.