Handsker

Mangler du et par handsker til cykelturen, skal du ikke lede meget længere. Hos Jensen Cykler har vi et bredt udvalg af de bedste cykelhandsker til enhver smag og ethvert behov. Få en god oplevelse på cyklen med et par handsker, der beskytter dine hænder mod slid og årstiderne, uanset hvor du er.

På denne side finder du Jensen Cyklers udvalg af cykelhandsker, fra nogle af markedets bedste producenter. Vi forhandler handsker fra mærkerne Assos, Specialized, Peark Izumi og Castelli til mange forskellige formål. Se udvalget i oversigten nedenfor.

pr. side

26 varer

Faldende orden
pr. side

Cykelhandsker i høj kvalitet

Hos Jensen Cykler finder du et udvalg af lækre og billige cykelhandsker, som alle er kendetegnet af høj kvalitet i designs til enhver smag. Benytter du ofte din cykel i længere tid ad gangen, er en god cykelhandske et must. Uanset dit behov, har vi handsken til dig: om du søger mountainbike cykelhandsker eller et par til at støtte hænderne på feriens lange cykeltur, kan du være sikker på at finde det hos os. Klik på de enkelte par i oversigten, og læs mere om deres specifikationer.

Overordnet set, findes der to varianter af handsker - med korte eller lange fingre. I handsker med korte fingre får du et par, der er de perfekte sommercykelhandsker. Til de koldere måneder egner handskerne med lange fingre sig perfekt som en vintercykelhandske, som beskytter dine fingre perfekt mod vinterens kolde luft. Søger du en perfekt og varm cykelhandske, er det vigtigt at holde øje med den udendørs temperatur, så du vælger en tykkelse, der beskytter dine hænder bedst muligt mod kulden.

I udvalget finder du desuden et udvalg af cykelhandsker med gel. Sådan en handske beskytter håndfladen, og yder høj komfort under længere cykelture. Jo tykkere gel-puder, jo højere beskyttelse får man. Mange af handskerne er desuden vind- og vandtætte.

Det rette udstyr til cykelturen

Hos Jensen Cykler har vi mere end 40 års erfaring indenfor branchen, og forhandler foruden cykelhandsker, alt du skal bruge af udstyr til cykelturen, hvad end du kører racercykel eller mountainbike. Se blandt andet vores udvalg af cykelsko, cykelbriller eller cykelhjelme. Ta’ et kig rundt på siden og find lige præcis det udstyr, du står og mangler.

Har du spørgsmål? Kontakt Jensen Cykler!

Jensen Cykler brænder for at give vores kunder en god oplevelse, hvorfor vi altid står klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogen spørgsmål. Er du i tvivl om, hvilke cykelhandsker der passer perfekt til dig og dine behov, eller vil du vide mere om vores øvrige produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan altid give os et kald på telefon eller skrive en mail – vores kontaktinformationer finder du nederst på siden. Alternativt kan du vælge at udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Du er også altid velkommen til at besøge os i vores fysiske butik, hvor du kan prøve cykelhandskerne for at se, om de er et match. Her står vores medarbejdere altid klar til at give kompetent vejledning og gode råd med på vejen.

Vi er sociale! Følg os på Facebook, Instagram og YouTube