Cykelhandsker

Mangler du et par handsker til cykelturen, skal du ikke lede meget længere. Hos Jensen Cykler har vi et bredt udvalg af de bedste cykelhandsker til enhver smag og ethvert behov. Få en god oplevelse på cyklen med et par handsker, der beskytter dine hænder mod slid og årstiderne, uanset hvor du er.

På denne side finder du Jensen Cyklers udvalg af cykelhandsker, fra nogle af markedets bedste producenter. Vi forhandler handsker fra mærkerne Assos, Specialized, Peark Izumi og Castelli til mange forskellige formål. Se udvalget i oversigten nedenfor.

35 vare(r)
VANGÁRD HANDSKER
CASTELLI ENTRATA V HANDSKER
Udsalg
HESTRA WINDSTOPPER ACTIVE OFFWHITE
Specialpris 280,00 kr
Pris: 350,00 kr
Udsalg
HANDSKER CASTELLI TUTTO NANO
Specialpris 299,00 kr
Pris: 349,00 kr
Udsalg
SHIMANO INFINIUM RACE HANDSKER
Specialpris 329,00 kr
Pris: 429,00 kr
Udsalg
HESTRA HANDSKER ERGO GRIP RACE CUT
Specialpris 350,00 kr
Pris: 450,00 kr
HESTRA HANDSKER BIKE LONG SR
Udsalg
HESTRA ALL WEATHER CZONE DAME
Specialpris 360,00 kr
Pris: 450,00 kr
Udsalg
SHIMANO INFINIUM INSULATED HANDSKER
Specialpris 369,00 kr
Pris: 419,00 kr
Udsalg
Vinterhandske Shimano Gore Windstopper Sort
Specialpris 399,00 kr
Pris: 429,00 kr
Handsker Castelli Cross
Price From:
399,00 kr
ASSOS HANDSKER SPRING/FALL
Udsalg
CASTELLI PERFETTO RoS HANDSKER DAME
Specialpris 399,00 kr
Pris: 499,00 kr
Udsalg
HESTRA ALL WEATHER CZONE 5-FINGER
Specialpris 400,00 kr
Pris: 500,00 kr
ASSOS HANDSKER RS AERO SF
Udsalg
Handsker Pearl Izumi Lobster Sort
Specialpris 499,00 kr
Pris: 749,00 kr
Udsalg
Handsker Pearl Izumi Lobster Brun
Specialpris 499,00 kr
Pris: 749,00 kr
Udsalg
CASTELLI PERFETTO RoS HANDSKER
Udsalg
HANDSKER ASSOS GT RAIN
Specialpris 499,00 kr
Pris: 549,00 kr
Udsalg
Handsker Pearl Izumi Amfib
Specialpris 549,00 kr
Pris: 649,00 kr
ASSOS HANDSKER RS AERO FF
Udsalg
ASSOS ULTRAZ WINTER GLOVES
Specialpris 729,00 kr
Pris: 869,00 kr
Udsalg
HANDSKER PEARL IZUMI SOFTSHELL LITE
Specialpris 299,00 kr
Pris: 349,00 kr
ASSOS HANDSKER SUMMER GLOVES S7
SHIMANO S-PHYRE WINTER HANDSKER
35 vare(r)

Cykelhandsker i høj kvalitet

Hos Jensen Cykler finder du et udvalg af lækre og billige cykelhandsker, som alle er kendetegnet af høj kvalitet i designs til enhver smag. Benytter du ofte din cykel i længere tid ad gangen, er en god cykelhandske et must. Uanset dit behov, har vi handsken til dig: om du søger mountainbike cykelhandsker eller et par til at støtte hænderne på feriens lange cykeltur, kan du være sikker på at finde det hos os. Klik på de enkelte par i oversigten, og læs mere om deres specifikationer.

Overordnet set, findes der to varianter af handsker - med korte eller lange fingre. I handsker med korte fingre får du et par, der er de perfekte sommercykelhandsker. Til de koldere måneder egner handskerne med lange fingre sig perfekt som en vintercykelhandske, som beskytter dine fingre perfekt mod vinterens kolde luft. Søger du en perfekt og varm cykelhandske, er det vigtigt at holde øje med den udendørs temperatur, så du vælger en tykkelse, der beskytter dine hænder bedst muligt mod kulden.

I udvalget finder du desuden et udvalg af cykelhandsker med gel. Sådan en handske beskytter håndfladen, og yder høj komfort under længere cykelture. Jo tykkere gel-puder, jo højere beskyttelse får man. Mange af handskerne er desuden vind- og vandtætte.

Det rette udstyr til cykelturen

Hos Jensen Cykler har vi mere end 40 års erfaring indenfor branchen, og forhandler foruden cykelhandsker, alt du skal bruge af udstyr til cykelturen, hvad end du kører racercykel eller mountainbike. Se blandt andet vores udvalg af cykelsko, cykelbriller eller cykelhjelme. Ta’ et kig rundt på siden og find lige præcis det udstyr, du står og mangler.

Har du spørgsmål? Kontakt Jensen Cykler!

Jensen Cykler brænder for at give vores kunder en god oplevelse, hvorfor vi altid står klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogen spørgsmål. Er du i tvivl om, hvilke cykelhandsker der passer perfekt til dig og dine behov, eller vil du vide mere om vores øvrige produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan altid give os et kald på telefon eller skrive en mail – vores kontaktinformationer finder du nederst på siden. Alternativt kan du vælge at udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Du er også altid velkommen til at besøge os i vores fysiske butik, hvor du kan prøve cykelhandskerne for at se, om de er et match. Her står vores medarbejdere altid klar til at give kompetent vejledning og gode råd med på vejen.

Vi er sociale! Følg os på Facebook, Instagram og YouTube