Cykeltøj mænd

I vores butik i Aarhus samt online finder du ét af Danmarks største udbud af cykeltøj til mænd. Vi forhandler alle de populære mærker som f.eks. Assos, X-Bionic, Castelli, Pearl Izumi m.fl. I vores udvalg finder du cykeltøj til herre til alle formål og årstider. Du finder cykeltøj i forskellige kvalitets-og prisklasser, da vi mener, at der skal være plads til alle i cykelsporten.

Vores sortiment byder på alt fra jakker, shorts, jerseys, reflekser, veste og meget mere! Du finder alt, hvad du skal bruge til de forskellige lag, så du kan opnå den bedste komfort og præstation hele året rundt. Find lige dét, du skal bruge i vores sortiment nedenfor.

pr. side

Varer 1-35 af 238

Faldende orden
Side
pr. side

Vores cykeltøj til mænd - Funktionelle lag og tilbehør 

Som det første lag på kroppen anbefaler vi en tætsiddende trøje, der fungerer som en svedtrøje. Disse er fremstillet i effektivt svedtransporterende materiale, der bedst leder sveden videre til næste lag, når den sidder helt tæt – på den måde holdes kroppen tør. Derudoer anbefaler vi en jakke eller trøje, der hjælper med åndbarhed og varmeregulering alt efter, hvilken årstid den skal bruges i. Som underdel anbefaler vi et par gode og slidstærke cykelshorts eller bukser med en pude, der giver dig god komfort på både korte og længere ture.

Præcis som i andre sportsgrene, er det vigtigt at have det rigtige udstyr til både dig og din cykel. Ordentligt træningstøj kan være med til at yde både præstation og komfort. Den helt rigtige påklædning kan også hjælpe dig med at nyde din cykling året rundt, så du er bedst beskyttet mod kulde, eller har evnen til at afkøle og beskytte dig mod solen i de varme måneder.

Alt til cykelentusiasten til både hverdag og sport

Hos jensencykler.com finder du alt, du skal bruge, når du leder efter cykeludstyr og tilbehør. Vi forhandler varer i forskellige prisklasser, så du kan nyde din hobby eller vedligeholde din cykel uanset størrelsen på din pengepung. Vores store sortiment indeholder både udstyr til den professionelle cykelrytter, hobbycyklisten og hverdagsbrugeren, og vores passion og ekspertise inden for cykelfaget giver os de bedste forudsætninger for at levere cykler, udstyr og tilbehør til hele Danmark.

Hurtig hjælp og gratis vejledning

Har du spørgsmål til vores sortiment, eller kan du ikke finde lige netop dét, du står og mangler? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Hos Jensen Cykler tilbyder vi hjælp og vejledning, hvis du skulle have brug for det. Du kan nemt og hurtigt kontakte os via vores kontaktformular ved at klikke her. Vi bestræber os på at besvare henvendelser hurtigst muligt.

Udover vores fantastiske kundeservice, tilbyder vi hurtig levering på 1-3 hverdage. Skulle der være knas med cyklen, kan du finde os på vores fantastiske værksted, hvor du kan booke tid til cykelreparation. Vi glæder os til at høre fra dig!