Cykelbukser herre

Hvis du mangler et par lækre cykelbukser i høj kvalitet, så er du kommet til det rette sted. Hos Jensens Cykler har vi et bredt sortiment af cykelbukser til mænd i topmærker som Assos, Castelli, Pearl Izumi og Shimano til gode priser. Uanset om du cykler på en mountainbike, racercykel, hverdagscykel eller til spinning, har vi helt sikkert nogen cykelbukser, der passer til dit behov.

Gå på opdagelse i vores udvalg af cykelshorts til mænd nedenfor, og optimér din næste cykeltur med den helt rette beklædning.

pr. side

Varer 1-36 af 55

Faldende orden
Side
pr. side

Cykelbukser til mænd i højeste kvalitet

Nu er det slut med dårlige cykelshorts, som skarver og giver sår under cykelturen. Hos Jensens Cykler har vi et stort udvalg af de bedste cykelbukser til herre, som kommer i flere forskellige størrelser, længder og designs. Alle vores cykelshorts til mænd har en stor fleksibilitet, god komfort og en perfekt pasform. Uanset mål og ambitioner, og uanset hvilken form for fysisk aktivitet du dyrker, har vi helt sikkert nogen cykelbukser, som er det ideelle valg hertil. Vi har blandt andet cykelshorts fra Pearl Izumi med livsgaranti, som er fremstillet i svedtransporterende og slidstærke materialer og cykelshorts fra Assos med deres nyudviklet S9 generation, som øger stabiliteten og åndbarheden.

Cykelbukser til ethvert behov

Cykelbukser kan deles op i tre kategorier; korte, knickers og lange, og hos Jensens Cykler har vi derfor cykelbukser til ethvert behov og alt slags vejr. Skal cykelbukserne primært bruges om sommeren eller til spinning, har vi nogen korte cykelbukser, som er velegnet hertil. Vores korte cykelbukser til herre fås både med og uden seler. Skal cykelbukserne derimod bruges til efteråret/foråret, kan vi anbefale knickers, da de dækker knæene, og de er derfor en anelse varmere. Skal cykelbukserne bruges om vinteren, udbyder vi også lange cykelbukser med pude, som kan holde kulden ude, og som kan bruges som overtræksbukser. Undersøg de mange muligheder af cykeltøj til mænd på siden her, og find et godt tilbud på et par cykelbukser til herre. Du kan eventuelt kombinér cykelbukserne med en lækker cykeljakke, cykeltrøje eller svedeundertøj fra vores shop her.

Hvem er vi?

Jensens Cykler startede i Aarhus tilbage i 1978, og siden da er vi blevet en af de største og førende cykelbutikker i Danmark. Med mere end 40 års erfaring i branchen, står vi altid klar med kvalificerede råd og vejledning. Hos Jensens Cykler går vi meget op i at give den rette service, så skulle du sidde inde med spørgsmål, så tøv endelig ikke med at tage kontakt. Vi er at finde i vores fysiske butik på Vestre Ringgade i Aarhus, og ellers er du meget velkommen til at ringe eller skrive. Du kan finde vores kontaktoplysninger nederst på siden. Vi har hurtig levering indenfor 1-3 hverdage, og så har vi 30 dages fortrydelsesret og 100% tilfredsgaranti. Vi glæder os til at høre fra dig!