Cykelbukser til herrer

Hvis du mangler et par lækre cykelbukser i høj kvalitet, er du kommet til det rette sted. Hos Jensen Cykler har vi et bredt sortiment af cykelbukser til mænd i topmærker som Assos, Castelli og Shimano. Uanset om du cykler på en mountainbike, racercykel, hverdagscykel eller er til spinning, har vi helt sikkert nogle cykelbukser, der passer til dit behov. Gå på opdagelse i vores udvalg af cykelshorts til mænd, og optimér din næste cykeltur med den helt rette beklædning.

pr. side

Varer 1-36 af 49

Faldende orden
Side
pr. side

Cykelbukser i god kvalitet

Hos Jensen Cykler forhandler vi en masse forskellige mærker, når det kommer til cykelbukser. Og vores sortiment spænder bredt, når det kommer til kvalitet og pris. Dette skyldes, at vi mener, at cykelsport skal være tilgængeligt for alle. De mere billigere varer er også velegnet til dig, som ikke er helt sikker på, om cykelsport er noget du vil binde dig til. Et par cykelbukser fra Assos koster fra 549 kroner og op, det samme gør et par cykelbukser til mænd fra Castelli. 

Der er forskel på cykelbukser

Når det drejer sig om cykelbukser til mænd, er der forskel på, hvilken en slags du skal vælge. Når du skal købe cykelbukser skal huske at tænke på, hvilken slags cykelsport du ønsker at bruge dem til. Har du en for eksempel en racercykel eller en mountainbike? Hos Jensen Cykler er det muligt at købe cykelbukser til mountainbike, men også til mange andre sportsgrene. Der er også forskel på, hvordan de forskellige mærker er, når du skal købe cykelbukser. Du kan hos os blandt andet vælge mellem cykelbukser fra Assos og Castelli, som er to gode mærker inden for cykelsport. 

Indenfor Assos hedder den mest prisvenlige serie Mille GT, steppet over hedder Mille GTS som er mere sportspræget derefter kommer Equipe serien som er deres dyreste og fineste serie. Hvis du er mere til gravel skal du kigge efter Assos Mille GTC som er deres gravel serie.

Forskellige årstider

Cykelsport er en sportsgren, som man kan dyrke hele året. Det kræver dog, at man har den rigtige påklædning. Vores svedundertøj er perfekt til dig, som dyrker cykelsport hele året. Den virker nemlig temperaturregulerende på de varme sommerdage, så du ikke sveder alt for meget. Imens den om vinteren bidrager til at transportere sved væk fra din krop, så du ikke bliver nedkølet og syg. Hos os er det også muligt at finde et stort udvalg af cykeltrøjer og cykelbukser fra mærker som Assos og Castelli. Hvis du vil være dækket ind på de lidt koldere dage, kan du benytte dig af en cykeljakke eller vintercykelbukser. Mærket Castelli laver også vintercykelbukser, som koster fra 1100 kroner. 

Vi har alt til cykelsport

Hos Jensens Cykler har vi meget mere end cykelbukser til mænd. Du kan finde stort set alt, hvad du skal bruge til cykelsport. Vi har også tilbehør, cykler, ting til vedligeholdelse og meget mere. Udover dette har vi også 360 dages returret og sikker betaling, hvis du handler online. Hvis du er i tvivl om noget, inden du gennemfører dit køb, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.