Cykeljakker til herrer

Hos Jensen Cykler finder du et hav af varer til cykelsport. Vi har for eksempel et stort udvalg af cykeljakker til mænd. Hos os er det muligt at købe cykeltøj inden for forskellige prisklasser og kvalitetsniveauer. Vi går nemlig ind for, at det skal være muligt for alle at dyrke cykelsport, uanset hvilket budget man har.

pr. side

Varer 1-36 af 66

Faldende orden
Side
pr. side

Flotte og praktiske herrecykeljakker 

Hvis du mangler en ny cykeljakke, til når du er ude og cykle, skal du tage et kig på vores hjemmeside eller besøge vores fysiske butik i Aarhus. Blandt vores store udvalg finder du for eksempel refleksjakker og cykeljakker til om vinteren. En refleksjakke er god til dig, som ofte cykler ved landevejen efter mørkets frembrud, som er blevet rigtig populær, da du på den måde kan  nemlig være sikker på, at modkørende biler kan se dig. Du bliver mere sikker i trafikken, samtidig med, at du også ser godt ud imens du cykler. Du kan endda få en hvid refleksjakke eller en i farven grå. Udover refleksjakker har vi selvfølgelig også et hav af cykeljakker til foråret, og når det bliver vinter, kan du nemt kan holde varmen.

Velkendte og gode mærker

Hos Jensen Cykler forhandler vi mange forskellige mærker herunder Shimano, Assos og Castelli. Dette er velkendte og gode mærker indenfor cykling og bruges også af mange professionelle cykelhold. Castelli har produceret cykeltøj i over hundrede år, og hos os er det blandt andet muligt både at købe en Castelli gabba jakke eller en Castelli vintercykeljakke. Shimano er et godt mærke, når det drejer sig om cykelsko og cykeltøj, og af produkterne fra Assos kan du eksempel købe en cykeltøje til kun 300 kroner. Assos er kendt for at lave høj kvalitet og mange af deres produkter er typisk også lidt i den høje ende, men deres tøj fungerer bare og er altid i super kvalitet.

Dyrk din sport uanset årstiden

Cykelsport er en sport, som du kan dyrke både sommer og vinter. Dog er der en del forskel på, hvilken beklædning du skal bruge. Når man cykler om vinteren, kan det være svært at vurdere, hvor meget tøj man skal have på. Hvis man sveder og herefter stopper med at svede, kan det resultere i, at kroppen bliver nedkølet. Dette kan du undgå med en vintercykeljakke til herrer, som vi sælger hos Jensen Cykler. Med den, er du sikker på at være dækket ind i de kolde vintermåneder. Udover cykeljakker til om vinteren, har vi også helt almindelige cykeljakker til mænd. Det er tilmed muligt at få en refleksjakke til om vinteren også.

Vi har, hvad du mangler

Hos Jensen Cykler er det ikke kun muligt at købe cykeljakker. Vi sælger også en hel masse andet cykeltøj til mænd. De mest populære produkter, som vi sælger i denne kategori, er blandt andet cykelshorts fra Assos, som koster 955 kroner. Om du har været i cykelsporten i mange år, eller først lige er begyndt, kan du være sikker på, at vi har, hvad du står og mangler. 

Handl trygt hos os

Når du handler med os, går vi op i, at du som kunde skal føle dig tryg. Derfor har vi for eksempel fem års garanti på cykler købt hos os. Samtidig har vi også 360 dages returret, hvis du ikke har taget dine varer i brug efter køb. Og skulle der være problemer med din cykel, har vi også et professionelt værksted, som kan fikse det.