Cykeljakke Herre

Er du på jagt efter den helt rigtige herrecykeljakke? Så finder du helt sikkert rigtig gode bud her hos Jensen Cykler. Du kan vide dig helt sikker på, at vores produktudvalg er gennemtænkt ned til mindste detalje. Vi ønsker ikke, at du skal gå på kompromis med kvalitet, når det kommer til herrecykeljakker. Dyk ned i vores udvalg, og find dine favoritter her hos Jensen Cykler.

pr. side

Varer 1-36 af 81

Faldende orden
Side
pr. side

Flotte og praktiske herrecykeljakker

Vi tilbyder et væld af forskellige cykeljakker til mænd og tilbud hertil. Modellerne og farverne er nærmest utallige, for at du kan få den helt rigtige for dig. Hvad end du er til en model med lange eller korte ærmer, lommer eller ej, så har vi gode bud. Du kan ovenikøbet få modeller med eller uden hætte eller krave alt efter smag og behag. Vi har cykeljakken til dig, som foretrækker enkeltfarvede, pangfarvede, refleksfarvede og mønstrede. Samtidig tilbyder vi et hav af forskellige anerkendte mærker såsom Proviz, Castelli, Jensen, AGU Secco Evo, Assos, Shimano og Pearl Izumi. Mulighederne er mange, så det er blot med at dykke ned og finde dine foretrukne cykeljakker.

Cykeljakker til alt slags vejr

Hos Jensen Cykler bestræber vi os på, at du kan finde cykeljakker til alt slags vejr, hvad end det er sommer eller vinter. I udvalget finder du produkter til forskellige vejrtyper. Der er tynde vindjakker, som er kendetegnet ved, at de ikke fylder så meget, så man kan have dem med i baglommen på cykeltrøjen. Disse kan være essentielle at benytte i sommermånederne, hvor der ikke er behov for hjælp til at holde varmen. Vores udvalg af vinterjakker er fremstillet i varme, vindtætte og vandafvisende materialer. Disse giver dig optimal hjælp under ture til at holde dig tør samt holde på varmen i de kolde vintermåneder.  

Vi hjælper dig med spørgsmål og sammensætning

Skulle du ligge inde med spørgsmål til vores herrecykeljakker, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Det kan også være, at du har spørgsmål til sammensætning af flere produkter som cykelbukser til mænd, cykeltrøjer eller svedeundertøj. Vi er eksperter inden for vores område og står klar til at rådgive og vejlede dig, så du er godt klædt på til fremtidige cykelture. Du kan altid tage kontakt til os på telefon 86 15 55 99, via kontaktformularen eller på mail [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig!