Cykeltrøjer

Hos Jensens Cykler har vi et stort udvalg af cykeltøj, herunder cykeltrøjer til mænd. Hvis du elsker at cykle og være aktiv, skal du besøge vores hjemmeside. Vi har en masse mærker, når det kommer til cykeltrøjer som for eksempel Assos og Castelli. Vores varer er til en god pris, og vi gør en dyd i at have produkter i enhver prisklasse og på forskelligt kvalitetsniveau. Hvis du søger noget bestemt skal du altid være velkommen til at kontakte os, og vi hjælper dig med at finde lige det du skal bruge.

pr. side

Varer 1-36 af 51

Faldende orden
Side
pr. side

Cykeltrøjer til mænd

Der er mange forskellige cykeltrøjer på markedet. Når det kommer til cykeltrøjer, er noget af det vigtigste komforten. Det er vigtigt, at trøjen sidder behageligt, når man skal bevæge sig i den. Men generalt sidder cykeltrøjer stramt som man måske lige skal vende sig til hvis man ikke er vant til at have en cykeltrøje på. Hos Jensen Cykler kan du blandt andet købe langærmet- og kortærmet cykeltrøjer. Priserne starter fra 300 kroner, så det behøver altså ikke at koste en formue at dyrke cykelsport. Hvis du vil prøve kræfter med tøj fra et af de førende mærker indenfor cykeltøj, nemlig Assos, er der også rig mulighed for at købe Assos cykeltrøjer til mænd hos os. 

Årstiderne skifter – det gør sporten ikke

Hvis du ønsker at cykle både om vinteren og om sommeren, er det nødvendigt at have noget forskelligt cykeltøj at vælge i mellem. Her er det især en fordel at have både en langærmet og en kortærmet cykeltrøje, og dette kan du finde blandt vores store udvalg af cykeltøj til mænd. Hvis du dyrker meget cykelsport, kan det være en fordel at købe en vintercykeljakke til de kolde ture. Sådan en kan du blandt andet finde hos varerne fra Castelli. Ellers er det også en god ide at købe en svedtrøje fra Megmeister, som kan holde dig varm, når du sveder om vinteren, og tør når du sveder om sommeren.   

Komforten i højsædet

Hos Jensen Cykler ved vi, hvor vigtigt det er at have god komfort, når man dyrker cykelsport. Hvis dit tøj sidder ubehageligt undervejs, kan det have store konsekvenser for, hvordan du præsterer sportsligt. Vi tror på, at kvalitet og komfort går hånd i hånd, og det gælder hvad enten du skal have cykelbukser, cykelshorts, cykeltrøjer eller noget helt tredje.

Find din stil

Vores store udvalg af cykeltøj til mænd, gør det muligt for dig at danne lige den stil du ønsker. Vi har tøj i mange forskellige farver, såsom rød, blå og grøn. Men også mere neutrale farver som sort og hvid. Hvis du ofte cykler et sted uden gadelys, kan det være en god ide at have en reflekscykeljakke, som også kan købes på vores hjemmeside.

Sikkerheden i top

Der er mange ting, der skal tages højde for, når man dyrker cykelsport. Ofte kommer cykler op i høj fart, og det er derfor vigtigt, at du har cykelhjelm på. Falder man på sin cykel i så høj fart, kan det have fatale konsekvenser. På vores hjemmeside finder du mange forskellige cykelhjelme. Priserne på disse starter fra 300 kroner, der er derfor ingen undskyldning for at gå på kompromis med sikkerheden.