Svedtrøjer til cykling - til herrer

Hos Jensen cykler finder du stort set alt, hvad du skal bruge til at dyrke cykelsport. Vi har både cykler, elcykler, beklædning, hjul, tilbehør og en hel masse forskelligt cykeltøj. Herunder svedundertøj, som kan bruges både sommer og vinter. Vi forhandler svedundertøj til herrer i mange forskellige mærker. 

pr. side

20 varer

Faldende orden
pr. side

Svedundertøj til cykelsport 

Hvis du holder af at tage en tur på cyklen, hvad end det er sommer eller vinter, skal du have fat i noget svedundertøj til herrer. Det kan være meget fysisk hårdt at dyrke cykelsport, derfor er det også helt naturligt, at man kommer til at svede meget undervejs og bagefter. Svedundertøj er lavet til at absorbere og transportere sveden væk fra din krop, hvilket gør, at din krop kan forblive kølig om sommeren og varm og tør om vinteren. Hvilket er rigtig vigtigt, så du ikke bliver våd og kold og måske endda nemmere kan blive syg.

Mange fordele ved svedundertøj 

Når du har en svedundertrøje på til cykelsport, afhjælper den for eksempel overophedningen af din krop om sommeren. Dette er godt, da det ellers ville kunne forringe din præstation på cyklen markant. Samtidig hjælper den også til, at du ikke bliver syg, hvis du cykler om vinteren. Det er nemlig let at blive forkølet, hvis man cykler om vinteren og sveder meget, og holder pause mens kroppen stadig er våd af sved. Samtidig sørger svedundertøj til herrer også for at mindske den friktion, som ellers kan opstå mellem huden og det cykeltøj, som man har på. Dette kan være med til at gøre hele din cykeloplevelse meget bedre.

Stort udvalg af svedundertøj

Hos Jensen Cykler har vi et af Danmarks største udvalg, når det kommer til cykeltøj til mænd. Vi sælger svedundertøj til cykelsport i mange forskellige typer, materialer og mærker. Oftest er en svedundertrøje til cykling lavet af polyester og nylon, da dette er meget behagelige materialer at cykle i, hvis du ønsker mere varme når du cykler, kan du med fordel vælge Merino undertrøjer fra Megmeister, som holder kroppen varm om vinteren. Samtidig har kroppen let ved at ånde i disse materialer, hvilket er ideelt, når man sveder. Det er også meget strækbart, hvilket giver god mulighed for bevægelse. Blandt vores store udvalg finder du svedundertøj fra mærket Megmeister, som er de bedste svedtrøjer, vi har prøvet indtil videre. Udover dette forhandler vi også en masse produkter i høj kvalitet fra mærket Assos og Castelli.  

Giver dig frihed

Hvis du er iført en svedundertrøje når du cykler, opnår du mere frihed på din tur. Cykler du mountainbike i skoven eller racer du landevejene tynde på din racercykel, er der ikke noget bedre, end at kunne holde ind og tage en lille pause for at nyde naturen eller indtage et måltid. Dette kan dog være svært, hvis man, så snart man stopper, kommer til at fryse. En svedundertrøje giver dig friheden til at holde pause, når du vil, uden at være bekymret over at komme til at fryse.