Hovedbeklædning

En hue i den kolde tid er utroligt vigtig. Hovedet afgiver op til 75 % af kropsvarmen, og for babyer er det 85 %. I dag, hvor de fleste heldigvis cykler med cykelhjelm, er det begrænset, hvor tyk en hue der er plads til under hjelmen, men det har producenter selvfølgelig taget højde for, og alle vores huer kan bruges under cykelhjelmen.

Balaclava, eller elefanthuen som mange kalder den, er den varmeste model. Ud over at beskytte hovedet går den også godt ned og dækker halsen, så man ikke får den kolde vind ind. Hjelmhuen er den traditionelle hue som fås i forskellige materialer og tykkelser, kendetegnet for dem alle er, at de kan bruges under hjelmen.

pr. side

26 varer

Faldende orden
pr. side

Hold dit hoved og ansigt varmt på de kolde cykelture

Din cykelhjelm er vigtig og beskytter dit hoved mod hovedskader og ansigtsskader. Men den beskytter dig ikke mod kulden. Og hvis du er en af dem, som ynder at cykle året rundt – også om efteråret og vinteren – så får du brug for en god cykelhue til at holde varmen.

Cykelhuer er særlige huer, der er designet til at kunne bruges under din cykelhjelm, så du ikke behøver gå på kompromis med din sikkerhed, for at holde dit hoved, ansigt og ører varme. Vi har mange forskellige cykelhue-modeller i vores sortiment i forskellige farver og i forskellige designs. Vi har modeller, som holder din pande og ører varme, og vi har modeller som går længere ned og også hjælper med at holde din nakke og hals varm.

Mange af vores cykelhuer er fremstillet i isolerende letvægtsmaterialer, så du nærmest ikke mærker, at du har huen på. Med en hue under cykelhjelmen er du godt beskyttet mod det til tider kolde, danske vejr.

Hovedbeklædning er ikke kun til de kolde dage

Hovedbeklædning er dog ikke kun relevant til de kolde cykelture om efteråret og om vinteren, men også om sommeren. Om sommeren, når solen kommer frem og graderne siger, kan det nemlig blive rigtig varmt at cykle – ikke mindst for ens ansigt og hoved. Derfor kan du hos Jensen Cykler også få cykelhuer, der er designet til brug om sommeren, som hjælper med at holde dit hoved køligt ved hjælp af svedaktiverende køleteknikker. Ikke nok med dét, så beskytter vores sommer-cykelhuer dig også mod solens skadelige UV-stråler.

Alle vores cykelhuer til sommerbrug er lavet af tynde, åndbare materialer med god ventilation, som leder sved og fugt væk mens du cykler.

Hovedbeklædning til de rigtig kolde dage

Hvis du er en af de seje, som også tager en tur på jernhesten, når temperaturen nærmer sig frysepunktet, er det ikke sikkert, at det alene er nok med en cykelhue for at holde dig varm. Her kan en nakke/hals-varmer være et godt supplement. Derfor finder du et stort udvalg af såkaldte hals- og nakkevarmere hos os, som er designet til højintensiv vintercykling. De er termoregulerende og isolerende, men stadig åndbare så din hals og nakke ikke bliver svedig og fugtig.

Alternativt kan du også vælge balaclava (elefanthue), som beskytter hele dit ansigt og hoved mod kulde. Hos Jensen Cykler har vi bl.a. balaclava med fleecelag til beskyttelse af hals og nakke – perfekt til at have på under cykelhjelmen på de rigtig kolde dage.

Stort udvalg af hovedbeklædning til cykling hos Jensen Cykler

Uanset hvilken type hovedbeklædning, du foretrækker, om det er en klassisk cykelhue, nakkevarmer, balaclava, pandebånd eller noget helt fjerde, finder du det hos Jensen Cykler. Vi har et stort udvalg af hovedbeklædning, som du uden problemer kan have på under cykelhjelmen. Fælles for alle vores huer er, at de er lavet af kvalitetsmaterialer og kommer fra anerkendte brands som fx Assos og Castelli.

Hos Jensen Cykler har vi også et stort udvalg af andre former for beklædning, som kan hjælpe dig med at holde varmen om vinteren og blive nedkølet om sommeren.