Regntøj

Med den rette påklædning kan der cykles året rundt, så lidt regn skal ikke holde dig fra at tage cyklen. Der er 2 kategorier af regntøj, noget til pendleren eller turcyklisten, som ikke ønsker så kropsnært cykeltøj, men mere løstsiddende. Og så er der regnjakker til motionisten eller cykelrytteren, der er mere tætsiddende på kroppen og dermed ikke blafrer i vinden.

pr. side

Varer 1-36 af 37

Faldende orden
Side
pr. side

Løstsiddende cykelregntøj til pendleren

Hos Jensen Cykler har vi et stort udvalg af løstsiddende cykelregntøj til både kvinder og mænd. Vores løstsiddende regntøj til cykling er rummeligt og designet til at passe over dit almindelige tøj. Løstsiddende regntøj er derfor et godt valg til dig, der pendler på cykel til og fra arbejde og ønsker at have dit almindelige tøj eller arbejdstøj på indenunder dit regntøj.

Løstsiddende regntøj giver desuden en god ventilation, da der er mere plads mellem tøjet og din krop, hvilket er nyttigt for at forhindre overophedning, og så du ikke tropper fugtig og svedig op på arbejde.

Kropsnært cykelregntøj til den entusiastiske cykelrytter

Vi har også et stort udvalg af tætsiddende cykelregntøj til kvinder og mænd, som egner sig godt til motionisten eller den entusiastiske cykelrytter, der prioriterer regntøj, som sidder tæt på kroppen og ikke blafrer i vinden.

Kropsnært regntøj til cykling er særligt velegnet til dig, som er en seriøs cyklist og ønsker regntøj, der er aerodynamisk og giver mindre modstand mod vinden, så du kan opnå højere hastigheder.

Vores tætsiddende regntøj kan desuden også bruges som et ekstra lag under dit almindelige tøj og dermed bidrager med bedre isolering mod koldt vejr.

Beskyt dig mod det uforudsigelige danske vejr med vores cykelregntøj

Det danske vejr er mildest talt uforudsigeligt. Derfor er det nødvendigt med regntøj, hvis du cykler udenfor, som kan beskytte dig mod vind og regn og mod nedkøling. Men vores regntøj er ikke kun vand- og vindtæt, men også åndbart og svedtransporterende, så du undgår overophedning. Derudover er rigtig meget af vores regntøj til cykling udstyret med reflekterende materialer, som gør at bilister og andre trafikanter bedre kan se dig, når du cykler udenfor om aftenen.

Alt det regntøj, du finder her på siden, har en god og ergonomisk korrekt pasform, så det er behageligt at have på. Derudover fylder de fleste af vores regnjakker og regnbukser stort set ingenting og kan derfor let foldes sammen så det passer i en taske.

Vi har også cykelregntøj, som er foret med fleece i kraven, så regntøjet også bidrager til øget isolering og varme.

Stort udvalg af regntøj til både damer og herrer

Hos Jensen Cykler finder du et stort udvalg af cykelregntøj. Vi har både regnbukser, regnjakker, regncover til sadlen samt regnoverslag, som er en hurtig og nem løsning til beskyttelse mod regnen.

Vi har både cykelregntøj til damer og cykelregntøj til herre i mange forskellige farver og designs. Fælles for alt vores cykelregntøj er, at det er af høj kvalitet og kommer fra anerkendte mærker som fx Vaude, Castelli, Proviz og Shimano.

Hos Jensen Cykler finder du ikke blot et stort udvalg af cykelregntøj til både kvinder og mænd, men et stort udvalg af mange andre slags beklædning, som er særligt designet og velegnet til cykling. Det værende fx cykelsko, cykelbriller, cykelhandsker, cykelstrømper og meget, meget mere.

Har du spørgsmål til vores store udvalg af regntøj til cykling, eller til vores andre beklædningsgenstande, er du altid meget velkommen til at kontakte os.