Skoovertræk

Skoovertræk er uundværligt, når man skal cykle i det danske klima. De beskytter mod regn og kulde og fås i forskellige materialetykkelser. De tynde modeller er henvendt til sommer samt forår/efterår og beskytter primært mod vind og regn, hvor vintermodellerne oftest er fremstillet i et kraftigt neopren-materiale, som er varmeisolerende.

Stort set alle skoovertræk, som er lavet til cykelsko, kan ikke bruges til almindelige hverdagssko, men dog har vi en model fra GripGrab, der hedder DryFoot, som henvender sig til pendleren eller turcyklisten, som ikke bruger cykelsko.

pr. side

14 varer

Faldende orden
pr. side

Beskyt dine fødder i al slags vejr med et cykelsko-overtræk fra Jensen Cykler

Uanset om du er en entusiastisk cykelrytter, pendler eller blot nyder en tur på cyklen engang imellem, er der flere fordele ved at anvende et skoovertræk, når du cykler – særligt i regnvejr og i koldt vejr om efteråret eller om vinteren.

Et skoovertræk beskytter dine fødder mod vejrforholdene og hjælper med at holde dem tørre, varme og beskyttet mod regn, sne og snavs. Cykelsko-overtræk fås nemlig både med vandafvisende egenskaber, som holder dine fødder tørre i regnvejr og med isolerende materialer eller fleece, som hjælper med at bevare varmen omkring dine fødder om vinteren.

Udover at hjælpe med at holde dine fødder tørre og varme kan skoovertræk forlænge levetiden og bevare kvaliteten af dine cykelsko ved at beskytte dem mod skidt og snavs og vejrets påvirkning.

Hos Jensen Cykler finder du et stort udvalg af skoovertræk til cykling. Vi har både vandtætte skoovertræk til de regnfulde dage og foret-skoovertræk til vinterens kulde. Fælles for alle vores skoovertræk er, at de er lavet af kvalitetsmaterialer og kommer fra anerkendte brands som fx Shimano, Assos og Castelli.

Vandtæt skoovertræk til efterårets regnfulde dage

Hvis du er en af dem, som tager cyklen uanset vind og vejr, så bør du supplere dit regntøj med et skoovertræk, hvis du ikke allerede har gjort det. Hos Jensen Cykler har vi nemlig et stort udvalg af vandafvisende skoovertræk, som er perfekte til efterårets regnfulde dage.

Vores skoovertræk beskytter dine fødder mod regn og vandsprøjt, så du undgår at komme hjem med kolde, våde fødder. Vi har bl.a. modeller som er udstyret med Polartec®, der er en særlig type tekstil, som sørger for god beskyttelse mod både vand og vind.

Skoovertræk til vinter

Vi har også et stort udvalg af skoovertræk til vinter, som er lavet af mere varmeisolerende materialer, som fx neopren og fleece, som hjælper med at holde dine fødder varme, når du cykler om vinteren.

Vi har bl.a. skoovertræk fra Castelli, som er konstrueret med 4-vejs stræk, der ikke alene gør skoovertrækkene nemme at tage på, men som også giver dig maksimal komfort og beskyttelse mod både vand og kulde.

Skoovertræk til sommerens varme

Om sommeren, hvor temperaturen er højere, har du ikke behov for varme og isolerende skoovertræk, men derimod skoovertræk med gode ventilerende egenskaber og med en høj grad af åndbarhed. Sådanne skoovertræk finder du naturligvis også hos os.

I vores sortiment finder du bl.a. et såkaldt toecover fra Shimano, som er et halvt skoovertræk, der er perfekt til forår og sommer, hvor vinden kan være lidt kold, men hvor et helt skoovertræk ikke er nødvendigt.

Skoovertrækket er lavet af 70 % polyester, hvilket betyder,at det er åndbart, da det kan lade en vis mængde luft og fugt passere igennem. Det hjælper med at forhindre svedopbygning omkring dine fødder, når du cykler om sommeren.

Skoovertrækkets materiale betyder desuden at det har en meget lav vægt og dermed ikke føles tungt på dine fødder. Endelig er det meget elastisk og strækbart, så det kan tilpasse sig dine sko uanset hvilken størrelse, du bruger.