Strømper

Her finder du et bredt udvalg inden for cykelstrømper til både sommer- og vinterbrug. Vinterstrømperne er kendetegnet ved, at de indeholder uld for bedre at holde på varmen, uden at de bliver for tykke, sådan de ikke kan være i cykelskoen. Sommerstrømperne er fremstillet i tynde svedtransporterende materialer for den bedste komfort.

pr. side

23 varer

Faldende orden
pr. side

Strømper er ikke bare strømper

Strømper er vel bare strømper, eller hvad? Ikke når det kommer til cykling. Strømper har faktisk enorm stor betydning for din samlede cykeloplevelse, uanset om du er en entusiastisk cykelrytter eller blot pendler til arbejde på cykel.

Hvis du vil opnå den bedste præstation og komfort, er det vigtigt, at du bruger specialiserede strømper, som adskiller sig markant fra almindelige hverdagsstrømper i fx bomuld.

Hos Jensen Cykler finder du derfor et stort udvalg af cykelstrømper, som er specielt designet til at give dig den bedst mulige oplevelse, når du er ude at cykle.

Vi har både korte cykelstrømper, lange cykelstrømper samt cykelstrømper til vinter og cykelstrømper til sommer. Vi har selvfølgelig også både cykelstrømper til damer og herrer og i mange forskellige størrelser, farver og designs.

Hvad er formålet med cykelstrømper?

Der er mange gode grunde til, at du bør bruge cykelstrømper og ikke bare almindelige strømper, når du cykler.

For det første er cykelstrømper typisk længere end almindelige strømper og strækker sig op over læggen for at give ekstra støtte og beskyttelse mod gnidning fra dine cykelsko. Vi har dog også korte cykelstrømper i vores sortiment til dig, som foretrækker det.

For det andet er cykelstrømper lavet af materialer, som er åndbare og som dermed hjælper med at transportere fugt væk fra dine fødder, så dine fødder holdes tørre og komfortable. I modsætning til fx bomuldsstrømper, som har tendens til at opsuge sved og fugt.

Endelig er der nogle cykelstrømper, som har kompressionsegenskaber, der kan hjælpe med at øge blodcirkulationen i fødderne, hvilket kan forbedre din ydeevne og mindske træthed. Sådanne cykelstrømper finder du naturligvis også i vores sortiment.

Cykelstrømper til vinter

Der er forskel på cykelstrømper til vinter og cykelstrømper til sommer. Vinter-cykelstrømper har typisk en bedre isolering end sommer-cykelstrømper og er fremstillet af kraftigere materialer, som fx uld eller fleece, så de kan holde dine fødder varme i vinterens kulde. Mange vinter-cykelstrømper har også en tykkere polstring særligt på udsatte områder som fodsålen og anklen.

Cykelstrømper til sommer

Sommer-cykelstrømper er typisk lavet af lette og åndbare materialer, som fx polypropylen, som tillader god luftcirkulation omkring fødderne, så du undgår overophedning, når du cykler i varmen om sommeren.

Flere af de sommer-cykelstrømper, du finder hos os, er desuden designet til at transportere sved væk fra huden og ud i stoffet, hvor det kan fordampe. Vi har eksempelvis flere modeller, som har åben mesh-struktur, som sikrer en høj grad af åndbarhed. De fleste af vores cykelstrømper til sommerbrug har desuden antibakterielle egenskaber.

Hos Jensen Cykler finder du både vinter- og sommer-cykelstrømper af høj kvalitet fra anerkendte producenter. Vi har også cykelstrømper, som egner sig godt til brug året rundt. Det værende fx vores cykelstrømper i merinould, som består af en blanding af naturlige og syntetiske fibre, som sikrer en god komfort og åndbarhed, og som har gode temperaturregulerende egenskaber fra merinoulden. De kan derfor sagtens bruges til alle sæsoner.

Vi har også et stort udvalg af anden cykelbeklædning, som fx regntøj, cykelsko, handsker, cykelhjelme og meget mere.