Cykelsko tilbehør

Som den entusiastiske cyklist, du garanteret er, ved du, at cykelsko er utrolig vigtige, når man giver den gas på jernhesten. Cykelsko tillader dig at fastgøre dine fødder til pedalerne, så du får bedre kontrol over cyklen. De er desuden designet til at optimere kraftoverførslen fra dine ben til pedalerne. Cykelsko giver dig også en bedre komfort, da de er åndbare og har god ventilation. Men du kan faktisk gøre dine cykelsko endnu bedre, ved at investere i forskelligt kvalitetstilbehør til dem, som fx spænder og såler, som du finder her på siden.

Filtrer
Filtrer efter
pr. side

13 varer

Faldende orden
pr. side

Tilbehør til cykelsko fra anerkendte mærker

Her på siden har vi samlet alt vores tilbehør til cykelsko, som du kan bruge til at opgradere dine cykelsko. Alt vores tilbehør til cykelsko kommer fra anerkendte kvalitetsbrands som fx Boa, der specialiserer sig i at producere lukkesystemer til forskellige typer af sports- og fritidsfodtøj, herunder cykelsko. Vi har også cykelsåler fra Specialized, som er et velrenommeret mærke indenfor cykelindustrien, som tilbyder et bredt udvalg af cykelsko, beklædning og tilbehør, herunder såler.

Forlæng levetiden på dine cykelsko

Spænder og såler til cykelsko kan blive slidt ned over tid, da begge dele udsættes for gentagne belastning under cykling. Nedslidte spænder og såler kan mindske ydeevnen. Derfor finder du hos Jensen Cykler et stort udvalg af både cykelsåler og -spænder til cykelsko samt andet tilbehør, så du kan forlænge levetiden af dine cykelsko, selvom dine såler eller spænder er slidt ned.

Det kan selvfølgelig også bare være, at dine nuværende spænder eller såler er gået i stykker, som gør det nødvendigt at erstatte dem, for at du fortsat kan bruge dine cykelsko effektivt.

Uanset hvad, finder du helt sikkert de dele til dine cykelsko, som du har brug for hos os.

Optimér din cykling med Boa-spænder

Spænder til cykelsko har til formål at sikre, at dine cykelsko er fastgjort sikkert til dine fødder, så du undgår at dine de glider rundt eller falder af pedalerne under cykling. Det sikrer, at du får en mere stabil og kontrolleret cykling. Spænder til cykelsko giver dig desuden mulighed for at justere spændingen i dine cykelsko, så de passer til din fodform og dine præferencer. Det smarte ved vores spænder til cykelsko er, at de er så lette at justere, at du kan gøre det selv, mens du cykler, hvilket kan være en fordel på længere ture, hvor du måske ønsker småjusteringer undervejs.

Her på siden finder du et stort udvalg af Boa-spænder, så du finder helt sikkert nogen, som passer til dine cykelsko. Selvom der ikke findes deciderede Boa-cykelsko, så samarbejder Boa med et væld af skoproducenter for at integrere deres anerkendte lukkesystem i skoene på den absolut bedste måde.

Forstærk komforten med cykelsåler fra Specialized

Blandt vores store udvalg af forskellige cykelsko-dele finder du naturligvis også cykelsåler, som giver dine sko en bedre støtte, komfort og kraftoverførsel. Vi har fx cykelsåler fra Specialized, som er ergonomisk udformet og har forskellige teknologier der hjælper med at fordele trykket jævnt på foden for at reducere ubehag og træthed under længere cykelture.

I vores sortiment af cykel såler fra Specialized finder du både såler til dig, som har en høj svang og dermed behov for meget støtte, og til dig, der har en neutral/standard fod og blot har behov for medium støtte. Vi har også cykelsåler fra Specialized til dig, som er platfodet, og har behov for minimal svangstøtte.