Mountainbike for begyndere

Mountainbike nybegynder

Det er sjovt at køre mountainbike. Det er en fantastisk sport, der har noget at tilbyde for alle. Mountainbiking er en af de mest alsidige sportsgrene, der findes, og har noget at tilbyde for alle – lige fra nybegyndere til den erfarne rytter. Sporten udfordrer dig både fysisk og mentalt, og giver dig muligheden for at opleve den smukke natur og udforske nye steder, samtidig med at du får dyrket motion.

Læs mere

Din guide til cykler

Vi har samlet al den information, du kunne få brug for som cykelejer eller kommende ejer af en ny cykel.

Hvilken cykel skal jeg vælge?

Det er i sidste ende kun dig selv, der ved, hvilken type cykel du skal vælge. Men vi kan hjælpe dig på rette vej ved at fortælle dig lidt om de forskellige typer af cykler, der findes, og hvilket formål de hver især egner sig bedst til, så du nemmere kan søge efter en cykel, der passer til dine behov.

Læs mere

Mountainbike guide: Hvilken mountainbike skal jeg vælge

Guide til valg af mountainbike

Her i guiden hjælper vi dig med at finde den perfekte mountainbike til dine behov og niveau. Hvad end du er mand eller dame, skal bruge din mountainbike til hverdag eller sjov i skoven, eller blot skal på nogle stejle nedadgående bakker, skal vi nok guide dig til at finde den mountainbike, du har brug for!

Læs mere

De bedste cykelbriller

De bedste cykelbriller

Cykelbriller er et vigtigt stykke udstyr, uanset om du er en professionel rytter eller bare nyder at cykle i fritiden. De beskytter mod solens UV-stråler, vand, skidt og insekter og kan bruges hele året. Når du vælger cykelbriller, er det vigtigt at tænke på linsetypen, pasformen og prisklassen.

Læs mere

1 2 3 4 5 6 Næste