Det kan være svært at vælge den rigtige cykellygte.

...  Læs mere

Gravel for nybegyndere.

Hvad er en gravelbike.

Gravelbike betyder grus cykel, og er en mellemting mellem en racercykel og en mountainbike, gravel cyklen har de hurtige køreegenskaber fra racercyklen og det robuste fra mountainbiken.

...  Læs mere

Vi har samlet al den information, du kunne få brug for som cykelejer eller kommende ejer af en ny cykel.

Hvilken cykel skal jeg vælge?

Det er i sidste ende kun dig selv, der ved, hvilken type cykel du skal vælge.

...  Læs mere

Tag familien og jernhesten med en tur gennem det ganske danske land og udforsk de mange cykelruter, der forbinder natur med byliv, kystliv og skove. En cykelferie i Danmark behøver bestemt ikke være kedelig og kan sagtens hamle op med en ferie Sydpå. Der er utroligt meget at se i Danmark - måske endda mere end man lige går og tror.

...  Læs mere

Lina købte for lidt over et år siden en Specialized Turbo, og her et år efter, har hun kigget tilbage på et år med elcykel som primært transport valg. En cykel der var købt ind til, at transportere hende fra hendes bopæl i Solbjerg til Århus universitetshospital, hvor hun arbejder.

...  Læs mere

Tilbagekaldelse af Specialized Tarmac SL7 der er købt i perioden juli 2020 - august 2021.

Baseret på et mindre antal garantisager tilbagekalder vi frivilligt Tarmac SL7-cykler og rammer,
mhp. at skifte visse headsetkomponenter og styrke systemets overordnede ydeevne.

...  Læs mere

Wahoo BOLT v2

Opdateringerne på Wahoo Bolt v2 inkluderer farvedisplay, mere hukommelse samt navigation til den klasseledende GPS cykelcomputer.

Den nye ELEMNT BOLT fra markedsledende Wahoo Fitness kommer med et skarpt farvedisplay og forbedrede navigations funktioner.

...  Læs mere

Jeg ved ovenstående lyder simpelt, men med 3 elcykler bagved mig og det faktum, at jeg har været ude at prøve i omegnen af 20 elcykler, så kommer her mine tanker når du skal købe elcykel for første gang.

Når jeg kommer med mine anbefalinger herunder, så er det ud fra mit behov, og mine dagligdag, hvor jeg kører ca. 20km til og fra job, lidt indkøb og en gang imellem lidt længere ture.

...  Læs mere

I denne omgang vil jeg prøve at dele mine dagligdags oplevelser med en elcykel. Herudover vil jeg give lidt fif’s til hvordan du strækker rækkevidden bedre.

Jeg har haft cyklen et par mdr. nu, og har stort set kørt til og fra arbejde hver dag.

...  Læs mere

 

Elcykel til dagligt brug

Som overskriften lyder, vil jeg over de næste 12 mdr. fortælle om en dagligdag med elcykel. Jeg skifter simpelthen vores Seat Mii bybil ud med en havelåge :) Jeg arbejder på Skejby Sygehus AUH og bor i Solbjerg, så turen hver vej er på ca. 20 km.

...  Læs mere