CYKELHJELM LAZER ARMOR 2.0 MIPS MAT HVID

På lager
Specialpris 649,00 kr
Pris: 849,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Cykelhjelme med Skater-style design er blevet populære på grund af deres smarte design, det ligner ikke en "cykelrytter hjelm" med beskytter hovedet lige så godt ved styrt.

Ulempen hidtil med disse "skater hjelme" har været at de var tunge og meget varme at have på om sommeren, dette problem har Lazer nu løst med Armor hjelmen hvor de har fået vægten helt ned på 250 gram samt fået integreret ikke mindre end 16 ventilationshuller, dette er egenskaber man normalt kun finder i cykelrytter hjelme til over kr. 1000,-

På indersiden er der ventilationskanaler, og der kan komme varm luft gennem ventilationsåbningerne øverst eller bagest, mens der kommer køligere luft ind gennem de forreste ventilationsåbninger.
På denne måde kan dit hoved forblive køligt.
TS+ FIT-systemet giver en hurtig, lækker og behagelig pasform, så du er beskyttet på din tur gennem byen.
Der kan monteres en LED-lampe på bagsiden af hjelmen.
Udstyret med MIPS-teknologi for ekstra beskyttelse i tilfælde af en ulykke.

 

  • Cykelhjelm til børn og voksne 
  • Lazer Armor skater-style
  • TS+ Turnfit System
  • 16 ventilationshuller
  • Vægt 250 gram 

 

Crash Replacement program:

Lazer_Crash_Replacement_Symbol

 

30-day money back guarantee:

Lazer_30-Day_Money_Back_Symbol_1

Har du været ude for et styrt?

Du kan få din hjelm ombyttet! Vi dækker 50% af prisen på en ny Lazer cykelhjelm, hvis din gamle er blevet ødelagt i et styrt.

 

 

Vi er sikre på, at vores portefølje af hjelme har det helt rigtige produkt til dig. Derfor giver vi 30 dages returret på Lazer cykelhjelme. Hvis det ikke lever op til dine fulde forventninger, har du mulighedfor at bytte det, enten til et andet Lazer-produkt eller pengene tilbage.