CYKELHJELM LAZER CENTURY MIPS MAT SORT

Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.399,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

kky20g2mly3isopv1rLazer tilbyder her en professionel cykelhjelm, der tager cykelrytterens aerodynamik og beskyttelse seriøst. Cykelhjelmen gives i et aerodynamisk design, der bunder i en smart In-mold konstruktion. Dette betyder, at inderskallen er støbt sammen med yderskallen, så der gives en god beskyttelse samtidig med en lav vægt. MIPS viderefører denne beskyttelse ved, at lade hovedet dreje under eventuelle styrt, så hovedet ikke bliver udsat for vrid. Aerodynamikken er funktionelt kombineret med et højt niveau af ventilation i denne cykelhjelmen, hvilket gives med en "Twist cap", hvor man vha. en "flap" kan vælge i mellem en høj ventilation eller aerodynamik. En kompakt og præcis kan desuden hurtigt opnås med justeringssystemet i denne racerhjelm, hvor man blot skal benytte sig af en drejeknap bagpå.

Century blander kendetegnene fra både en letvægts- og en aerodynamisk hjelm med et design der giver begge dele, og forbedrer din fart i alle terræn. Når du kører fuld gas på det flade producerer hjelmen minimal vindmodstand, og takket være den signifikante vægtbesparelse sparer du også sekunder på stigningerne.For at gøre hjelmen mere versitil kan du dreje den unikke Twistcap, der enten optimerer farten eller åndbarheden med et drej. Advanced Turnfit spændesystemet spænder jævnt om hovedet for et let fit, der bliver hvor det skal. Uovertruffen beskyttelse som standard og med EPS Foam for effektivt at fordele kraften ved slag, samt det integrerede og genopladelige LED baglys, der holder dig set.

 

Crash Replacement program:

Lazer_Crash_Replacement_Symbol

 

30-day money back guarantee:

Lazer_30-Day_Money_Back_Symbol_1

Har du været ude for et styrt?

Du kan få din hjelm ombyttet! Vi dækker 50% af prisen på en ny Lazer cykelhjelm, hvis din gamle er blevet ødelagt i et styrt.

 

 

Vi er sikre på, at vores portefølje af hjelme har det helt rigtige produkt til dig. Derfor giver vi 30 dages returret på Lazer cykelhjelme. Hvis det ikke lever op til dine fulde forventninger, har du mulighedfor at bytte det, enten til et andet Lazer-produkt eller pengene tilbage.