CYKELHJELM LAZER LIZARD MIPS MAT SORT

Specialpris 549,00 kr
Pris: 599,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

kl0tv19remgc6to4f4tMed denne Lizard cykelhjelm fra Lazer, får du en enkelt og smart cykelhjelm, som egner sig til skate, urban og city brug. Hjelmen har både autofit system, MIPS og in-mould konstruktion, som alle er væsentlige sikkerhedsforanstaltninger i tilfælde af styrt. Autofit systemet gør, at hjelmen altid  passer perfekt omkring hovedet - helt uden indstillinger.

kl0tv9ivfxctoyvrmqDenne hjelm er både CE, AS og CPSC godkendt, hvoraf den sidstnævnte er den amerikanske godkendelse, med højere sikkerhedskrav end den europæiske CE mærkning. Hjelmen er med ekstra god beskyttelse ned omkring nakke og ører, for at give en bedre beskyttelse i tilfælde af en ulykke. 
Det er muligt at tilkøbe LED-lygte til montering bag på hjelmen.

Crash Replacement program:

Lazer_Crash_Replacement_Symbol

 

30-day money back guarantee:

Lazer_30-Day_Money_Back_Symbol_1

Har du været ude for et styrt?

Du kan få din hjelm ombyttet! Vi dækker 50% af prisen på en ny Lazer cykelhjelm, hvis din gamle er blevet ødelagt i et styrt.

 

 

Vi er sikre på, at vores portefølje af hjelme har det helt rigtige produkt til dig. Derfor giver vi 30 dages returret på Lazer cykelhjelme. Hvis det ikke lever op til dine fulde forventninger, har du mulighedfor at bytte det, enten til et andet Lazer-produkt eller pengene tilbage.