CYKELHJELM LAZER SPHERE MIPS BLÅ

På lager
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.199,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

kky3hpq72gyr0e484nDenne Sphere MIPS hjelm fra Lazer ligger helt i toppen, hvad angår kvalitet og komfort - og er blandt de absolut bedste all season racerhjelme du kan finde på markedet. 

Hjelmen vejer kun 250 gram (størrelse 52-56 cm.) og føles derfor utrolig let og behagelig at bære på hovedet mens du cykler. Hjelmens avancerede RollSys justeringssystem gør det muligt, også at tilpasse hjelmen både via en vertikal og horisontal justering, hvilket gør det muligt at opnå en helt perfekt pasform. 

De 18 integrerede ventilationskanaler er særligt designet til at lede luftstrømme rund langs siderne og bagud, så du opnår at blive mest muligt afkølet på de varme dage. 

Sphere modellen har en finish i polycarbonate, som ikke bare giver en utrolig flot finish - det er også et robust materiale, som minimerer risikoen for kosmetiske skader på hjelmen. 

Sphere hjelmen er forberedt til aeroshell, som er en lukket skal, der kan klikkes fast på hjelmen og anvendes på for eksempel regnvåde dage - men også sørge for, at der kommer mindre luft ind i hjelmen på de kølige dage.

 

Crash Replacement program:

Lazer_Crash_Replacement_Symbol

 

30-day money back guarantee:

Lazer_30-Day_Money_Back_Symbol_1

Har du været ude for et styrt?

Du kan få din hjelm ombyttet! Vi dækker 50% af prisen på en ny Lazer cykelhjelm, hvis din gamle er blevet ødelagt i et styrt.

 

 

Vi er sikre på, at vores portefølje af hjelme har det helt rigtige produkt til dig. Derfor giver vi 30 dages returret på Lazer cykelhjelme. Hvis det ikke lever op til dine fulde forventninger, har du mulighedfor at bytte det, enten til et andet Lazer-produkt eller pengene tilbage.