CYKELHJELM PETIT DLX MIPS MAT SORT KIDS

Specialpris 499,00 kr
Pris: 569,00 kr
Produktbeskrivelse

Hjelmen er 50-57cm

En alt-i-en hjelm til børn og unge ryttere. Petit MIPS hjelmen er en trofast multifunktionshjelm til børne og unge ryttere. Som super komfortabel og letvægter er denne hjelm perfekt til at pendle, MTB og alt derimellem.

Petit MIPS er designet til unge der kører overalt, med klassisk stil og funktionalitet som dens storebror, Compact DLX hjelmen. For at sikre maksimal sikkerhed benytter hjelmen EPS Foam der effektivt fordeler kraften fra slag, hvilket sikrer bedre beskyttelse hvis uheldet er ude. 16 ventilationskanaler trækker luften gennem hjelmen, og hjælper dig til at holde hovedet koldt og reducerer risikoen for overophedning når du kører i varmt vejr, mens de polstrerede puder og letvægtskonstruktion gør, at det føles som om du knapt har hjelm på.

  • MIPS. MIPS teknologien reducerer rotationsbevægelser med at omdirigere energien fra slaget væk fra hovedet via et lavfriktionslag på indersiden af hjelmen, hvilket optimerer beskyttelse ved slag fra flere vinkler - Vinklede slag er den mest almindelige årsag til hjernerystelse.
  • Perfekt fit og komfort. TS+ Turnfit spændesystemet sætter sig let og fast om hovedet for et sikkert fit, der ikke ryster og forstyrrer koncentrationen. 20 ventilationskanaler og polstrede puder lader hovedet ånde for maksimal komfort.
  • Letvægtsdesign. Petits MIPS minimale konstruktion betyder en signifikant vægtbesparelse uden at gå på kompromis med look eller beskyttelse.
  • Ekstra synlighed. Tænd det integrerede baglys under mørke forhold, for at være sikker på at blive set.

 

Crash Replacement program:

Lazer_Crash_Replacement_Symbol

 

30-day Tilfredshedsgaranti

Lazer_30-Day_Money_Back_Symbol_1

 

Grow with Lazer:

Lazer_Grow_With_Lazer_Symbol

Har du været ude for et styrt?

Du kan få din hjelm ombyttet! Vi dækker 50% af prisen på en ny Lazer cykelhjelm, hvis din gamle er blevet ødelagt i et styrt.

 

 

Vi er så sikre på, at du bliver glad for din Lazer cykelhjelm har det helt rigtige produkt til dig. Derfor giver vi 30 dages returret på Lazer cykelhjelme. Hvis det ikke lever op til dine fulde forventninger, har du mulighedfor at bytte den, enten til et andet Lazer-produkt eller pengene tilbage.

 

"Grow with Lazer" er et tilbud til børnefamilien, der har købt en børne Lazer cykelhjelm hos Jensen Cykler. Når dit barn er vokset ud af cykelhjelmen, tilbyder vi 30% rabat hvis du køber en ny Lazer cykelhjelm hos Jensen Cykler.