CYKELHJELM SPECIALIZED ALIGN II 2 MIPS

Specialized
Fra 295,00  DKK Førpris 475,00  DKK

Bemærk prisen varierer afhængig af farvevalg

Specialized Align II cykelhjelm er på vores top 5 over mest solgte cykelhjelme

Flot og komfortabel pasform til en yderst fair pris – Nu på kampagne i begrænset antal – Align II kendes på integreret MIPS -> Multi directional impact protection system, speciel teknologi som afdæmper på det tryk der vil komme ved en kollision og du får dermed den nyeste teknologi og bedste beskyttelse mod slag og hjernerystelse. Align II er alene i toppen af markedet for lav pris cykelhjelme, der har modtaget den højeste rating (5 stjerner) af Virginia polytechnic state university i USA. Amerika har i øvrigt de skrappeste krav til sikkerhed i cykelhjelme.

Align II har SX dial fit så hjelmen let justeres og tilpasses dig. 4th Dimension ventilationssystem køler hovedet og alt sammen i et smart urban design der ikke går på kompromis. Align II er et super køb til prisen for dig der ønsker en hverdags cykelhjelm eller en billig sports hjelm.

Hjelmen er CPSC godkendt for personer fra 5 år gammel og ældre. Refleksmærker gør dig synlig i trafikken og Align II kommer i flere synlige farver. Den indbyggede inder skål styrker hjelmen og sikre en lav vægt. Align II kommer i størrelserne S/M, M/L og XL og vores farvemuligheder er hvid, sort, hvid clay, metalblå, trafik sikker neon, rød, lys grøn (Sage) og sandfarvet

  • Specialized Align II cykelhjelm 
  • MIPS sikkerhedssystem
  • Tri-Fix system
  • God ventilation
  • Lav vægt
  • Reflekser for større synlighed

Læs også vores blog om cykelhjelme lige her

S/M 52-56 cm / M/L 56/60 cm / XL 59-62 cm

Hvad er MIPS, læs mere her: https://www.jensencykler.com/mips

Specifikationer
Hjelm TypeAlign
Hjelm SikkerhedMIPS Sikkerhed