VINTERSTØVLE SHIMANO MW701 GORE-TEX

På lager
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 1.899,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Vinterstøvle Shimano MW701 GORE-TEX®

Den bedste beskyttelse af fødderne i vinterperioden Shimano MW7 er en vandtæt og isoleret vintercykelsko til landevejs- og mtb-ryttere. Støvlens integrerede snørresystem og ankelskjold giver ekstra god beskyttelse imod vejret, og den gennemgående åndbare GORE-TEX-foring gør, at skoen er designet til at holde dine fødder varme gennem de værste måneder i året.

MW7 er designet til at kunne klare det værst tænkelige vejrlig, og skoen holder dine fødder tørre og varme på selv de koldeste vinterture.

Membranen i GORE-TEX® Insulated Comfort gør skoovertræk overflødige, og den er fundstændig vandtæt i selv det værste regnvejr, og den justerbare ankelkrave i neopren lukker skoen af, så der ikke løber vand ind langs benet.Den vejrsikre overdel er forseglet af det robuste Boa L6 lukkesystem, som spændes ved at dreje et spænde. Det giver en præcis og jævn pasform på alle fødder.

 

  • Vandtæt hele vejen igennem. Skoen er isoleret af en gennemgående foring af GORE-TEX Insulated Comfort, som gør skoen fuldstændig vandtæt, så regnen bliver holdt ude mens dine fødder samtidig kan komme af med fugten.
  • Forstærket beskyttelse mod vejret - der hvor det gælder. Et indbygget skjold til snørrebåndene og ankelkraven giver et ekstra lag beskyttelse foran på skoen, og forstærker beskyttelsen mod elementerne der, hvor fødderne er mest udsatte.
  • Downhill kontrol. Torbal-sålekonstruktionen er en Shimano-teknologi der giver ekstra meget sidevejs flex i hælen, mens klampens kontaktflade forbliver stiv. På den måde giver skoen den bedste kontrol og det bedste flow, når du skal manøvrere ned af tekniske spor.
  • Greb på alle overflader. Ydersålen lavet i højkvalitets Michelingummi griber som lim på alle typer underlag, og giver fremragende greb, når du sætter foden ned eller går med cyklen. Materialet er også yderst slidstærkt og kan holde til at blive brugt året rundt.
  • Uovertruffent snørresystem. Skoen er udstyret med et Boa L6-spænde, som gør, at den kan spændes helt præcist med et nemt drej. Spændet sidder ved siden af det beskyttende frontskjold, så det er nemt og hurtigt at justere skoen - uden at du skal have dine vinterhandsker af.
  • Fleece-foret komfort. Det børstede indermateriale i fleece føles blødt imod huden og giver exceptionel komfort samtidig med at det giver uovertruffen isolering imod kulden på de lange træningsture om vinteren.