VINTERSTØVLE SHIMANO MW701 GORE-TEX

På lager
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 1.899,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Vinterstøvle Shimano MW701 GORE-TEX®

Den bedste beskyttelse af fødderne i vinterperioden Shimano MW7 er en vandtæt og isoleret vintercykelsko til landevejs- og mtb-ryttere. Støvlens integrerede snørresystem og ankelskjold giver ekstra god beskyttelse imod vejret, og den gennemgående åndbare GORE-TEX-foring gør, at skoen er designet til at holde dine fødder varme gennem de værste måneder i året.

MW7 er designet til at kunne klare det værst tænkelige vejrlig, og skoen holder dine fødder tørre og varme på selv de koldeste vinterture.

Membranen i GORE-TEX® Insulated Comfort gør skoovertræk overflødige, og den er fundstændig vandtæt i selv det værste regnvejr, og den justerbare ankelkrave i neopren lukker skoen af, så der ikke løber vand ind langs benet.Den vejrsikre overdel er forseglet af det robuste Boa L6 lukkesystem, som spændes ved at dreje et spænde. Det giver en præcis og jævn pasform på alle fødder.

  • Vandtæt hele vejen igennem. Skoen er isoleret af en gennemgående foring af GORE-TEX Insulated Comfort, som gør skoen fuldstændig vandtæt.
  • Forstærket beskyttelse mod vejret - der hvor det gælder. Et indbygget skjold til snørrebåndene og ankelkraven giver et ekstra lag beskyttelse foran på skoen.
  • Downhill kontrol. Torbal-sålekonstruktionen er en Shimano-teknologi der giver ekstra meget sidevejs flex i hælen, mens klampens kontaktflade forbliver stiv. 
  • Greb på alle overflader. Ydersålen lavet i højkvalitets Michelingummi griber som lim på alle typer underlag, og giver fremragende greb, når du sætter foden ned eller går med cyklen. 
  • Uovertruffent snørresystem. Skoen er udstyret med et Boa L6-spænde, som gør, at den kan spændes helt præcist med et nemt drej.
  • Fleece-foret komfort. Det børstede indermateriale i fleece føles blødt imod huden og giver exceptionel komfort.