CYKELSKO SHIMANO RC701 SORT

Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 1.799,00 kr
Produktbeskrivelse

 

Shimano RC701 cykelsko

 

  • Kraftoverførsel til spurter. Stivheden i letvægts kulfibersålen giver lynhurtig kraftoverførsel fra fod til pedal, og giver dig det kick, der skal til for at køre fra konkurrenterne.
  • Boa®-precision fit. Dobbelt Boa® L6 spændesystemet lader dig mikrojustere skoen, så du får et ekstra sikkert, men alligevel komfortabelt fit. Når du gør dig klar til spurten, kan du nemt spænde skoene yderligere med én hånd, mens du kører.
  • Komfort hele dagen. Overdelen, der er lavet i syntetisk læder er blød at røre ved og tilpasser sig formen på din fod, for et tæt fit dagen lang.
  • Energibesparende support. Shimano Dynalast teknologien optimerer forfoden for bedre støtte under foden, og giver øget effektivitet i trådet, så du kan holde det hele vejen til målstregen.
  • God åndbarhed. Med strategisk placerede perforeringer er du sikret let luftgennemstrømning til dine fødder
  • Stabilisering af hælen. En fast og integreret hæl giver support i de hårde tråd, og giver dig en stærkere platform til at træde mange watt.

Race performance til din hurtigste ture. RC7 er en performance landevejssko der nemt kan bruges til både den hurtige kørsel i sommerens konkurrencer og til de lange træningsture i weekenden.

Komplet med den super stive kulfibersål og dobbelt Boa® spændesystem, gør denne race-orienterede sko dig konkurrencedygtig, hvorend du kører.

Med trickle-down features og design fra S-Phyre RC9 skoen, er RC7 skoen en premium race performance sko til ryttere der vil have en hurtig sko til cykelløb og hård træning. Sålkonstruktionen er lavet i super stift kulfiber for at sikre optimal kraftoverførsel til pedalerne, så du får respons på hvert eneste tråd.To Boa® spænder på skoens overdel giver præcis spænding, hvor det øverste spænde sikrer foden med den syntetiske læderstrap, mens det nederste spænde justerer powerzonen og giver et ligeligt fordelt tryk over vristen.

Shimano-Sko-SizeGuide