Med Specialized's nye Recon 1.0 MTB/Gravel cykelsko, havde vi et simpelt mål - overfør en S-Works Recon-inspireret performance over i en mere prisvenlig pakke. Lettere sagt end gjort - men det lykkedes.

Specoialized giver dig nemlig en sko, som er konstrueret ud fra vores Body Geometry - og som giver dig stor komfort og effektivitet. Mød vores nye Recon 1.0. Med til dette får du vores Carbon STRIDE toe-flex, der medvirker til, at du får et naturlig feel, når du træder af cyklen - men stadig stor kraft overførsel, når du træder i pedalerne. Vi har også løftet hælen, som igen medfører en naturlig følelse, når du går. STRIDE toe-flex er en game-changer! For at sikre stor traction, når du er af cyklen, så har vi dækket nylon-ydersålen med vores SlipNot-teknologi. En XPEL Mesh overdel sikrer - et komfortabelt fit, samt en let og vand afvisende overflade, som har en kørt tørretid. Tre Velcro lukninger sikrer, at stor komfort og performance hele dagen - og det er selvom, du kører gravel, XC, single track eller er på længere hiking-ture.

  • Body Geometry konstruktion og foodbed er bygget med et formål om at opnå større power, styrke effektiviteten og minimere risikoen for skader.
  • Carbon STRIDE toe-flex teknologi sikrer, at du kan bevæge dine tær på en naturlig måde - og på den måde sikre stor performance, når du træder af cyklen.
  • SlipNot™ gummi bund giver stor sikkerhed i alt terræn.
  • Passer til de fleste MTB-pedaler.
  • Vægt: Omkring 331g (Én sko, size 42)
Specifikationer
LeveringstidPå lager
Sko typeMTB/Gravel