CYKELSKO SPECIALIZED S-WORKS EVO EXOS

3.999,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

S-Works EXOS EVO
All Terrain, None of the Weight

Ny S-Works EXOS EVO! Den letteste off-road sko specialized nogensinde har lavet. Vores designteam har udviklet et nyt Dyneema ® layup, som vil sænke den overordnede vægt markant -  samtidig med, at den forstærker holdbarheden. Vægten er bare 231g – og giver dig derfor en utrolig let race sko til alt terræn.

For at sikre og fastholde din fod,  har vi brugt den nye  BOA®Li2 spænde, der giver bedre mulighed for micro justering, en lavere profil, og et nyt ergonomisk design, som vil give vores ryttere muligheden for at fintune selve spænden for et perfekt fit. Vi har kombineret det præcise fit med en ny toe box, der bruger et strækbart sleeve til at skabe større komfort til tæerne og forfoden, samtidig med at der stadig er plads til bevægelse og flex. 

Den nye S-Works EXOS EVO er udstyret med en Specialized XC FACT carbon sål. Vores stiveste og letteste off-road plade til dato. XC FACT sålen har en stivhedsfaktor på 13.0. Det betyder, at alt den power, som du træder, ryger direkte ned i pedalerne!

Den nye S-Works EXOSEVO er udstyretmeden Specialized XC FACTcarbon sål. Voresstiveste og letteste off-road pladetildato.XC FACT sålen har enstivhedsfaktor på13.0. Det betyder,atalt den power, somdutræder, ryger direktened i pedalerne!

Vihar udstyret dennye S-Works EXOS EVO med en forstærket toe capog tilføjet et ekstraTPU lag for atgive rytteren endnustørre sikkerhedpåsporet.

Ligesom alle vores andresko er den nyeS-Works EXOS EVO også udviklet ud fravores Body Geometrytilgang. Detmedfører større boost,forbedret effektivitet, og mindrerisiko for skader. Meden Dyneema® overdeltilføres endnustørre komfort, hvilket også er grundentil, at vi kalder dennye S-Works EXOS EVO for den mest komfortable race XC sko på markedet