CYKELSKO SPECIALIZED S-WORKS 7 LACE HVID ROAD

Specialized

Mød S-Works 7 Lace!

Skoen udspringer af den mest vindende landevejssko i verden, men er skabt til den spirende cykelkultur. Vi tog World Tour-præstationen fra S-Works 7 og kombinerede med snørebånd for at lave en af vores mest smidige og tilpasningsdygtige overdele. Sammen med vores Body Geometry-teknologi for optimal fod-, knæ-, og ankeljustering har hurtighed aldrig set bedre ud!

Ved brugen af snørebånd får du 12 separate punkter, der kan justere spændingen omkring hele foden for den helt rette pasform. Da vi har fjernet plastikdelene i overdelen kan denne formes og justeres omkring foden for en behagelig følelse. Har du har haft ryttere, der altid har ønsket at opleve S-Works følelsen, men som har oplevet problemer med pasformen, så er dette skoen til dem!

Afskaffelse af plastikdele betyder endnu lavere vægt. S-Works 7 Lace vejer kun 236 gram (en sko, størrelse 44) - så du vil både se godt ud og være flyvende når højdemeterne begynder.

Teknologien som blev udviklet til S-Works 7 er grundlaget for denne sko! 
En Powerline™- carbon ydersål - vores letteste og stiveste ydersål nogensinde - skaber den ideelle platform for kraftoverførsel. Vores PadLock™ hæl holder den bagerste del af din fod på plads, mens overdelen sikrer, at ingen watt går til spilde.

Uanset om dine ryttere ønsker en afslappet sko til kaffeture, en letvægter til stigninger eller en sko med justerbar pasform som supplement til deres konkurrence-sko - får de det perfekte match mellem et klassisk udtryk og en løbsvindende arv!

  • S-Works 7 Lace Cykelsko
  • Vægt 236g (str. 44)
  • Den mest stive og letteste sål FACT Powerline Index 15.0
  • 3-bolts klampe system
  • PadLock Hæl konstruktion, for bedre acceleration
Specifikationer
Sko typeLandevej/Spinning