Børnecykel

Skal dit barn have sin første cykel, eller skal den gamle opgraderes? Så er Jensen Cykler det rette sted at komme til.

Hos Jensen Cykler forhandler vi et stort sortiment af børnecykler til både drenge og piger i alle aldre og størrelser i et bredt udvalg af farver. Vores sortiment består blandt andet af børnecykler af kvalitetsmærkerne Specialized og Norden Bikes. Alle børnecyklerne er selvfølgelig af højeste, holdbare kvalitet.

Dyk ned i vores udvalg af cykler til børn her på siden.

 

Er du i tvivl om hvilken størrelse der passer dig så klik her

pr. side

Varer 1-36 af 51

Faldende orden
Side
pr. side

Cykler til familiens yngste medlemmer

Hos Jensen Cykler finder du et udvalg af børnecykler til børn i alle aldre. På denne side ser du vores sortiment, som kommer i et væld af forskellige designs.

Skal dit barn have en god begyndelse, er en løbecykel det oplagte valg. Løbecyklen er en cykel uden pedaler, som egner sig til de helt små fra 2-års-alderen. En løbecykel sikrer mange timers sjov og leg for de mindste samtidig med, at de bliver trænet i balance og motorik, så de hurtigere kan tage en almindelig cykel med pedaler i brug.

Til de større børn har vi et udvalg af børnecykler med pedaler i forskellige størrelser, farver og modeller - samt enten med eller uden støttehjul. Cyklerne er af mærker, der er kendte for sin gode kvalitet og holdbarhed.

Se for eksempel vores Specialized børnecykler, som er det førende mærke inden for cykler. En Speicalized børnecykel kommer i mange former. Udforsk alt fra løbecykler og cykler med støttehjul til holdbare børnecykler med brede dæk, der kan holde til de større børns hårdere leg med cyklen, Samtidig garanterer de alle høj komfort.

Ligeledes har vi børnecykler fra danske, Norden Bikes. Ligesom modellerne til voksne, kommer Norden Bikes børnecykler i retro designs med et moderne pift og i samme høje kvalitet.

Find den rigtige størrelse cykel

Alt efter barnets alder og højde skal cyklens stelstørresle selvfølgelig matche. Vores børnecykler spænder mellem 12”-24”. Her kan du ca. matche stelstørrelsen med barnets alder:

  • 12”= 2-4 år
  • 16”= 4-6 år
  • 18” = 5-7 år
  • 20” = 6-8 år
  • 24” = 8-10 år

Skulle du stadig være i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dit barn, skal du ikke tøve med at kontakte os – så finder vi den rette cykel sammen.

Cykler til hele familien

Trænger forældrene til en opgradering, så hele familien kan komme på tur, har vi hos Jensen Cykler naturligvis et stort sortiment af cykler, hvor alle kan være med. Se for eksempel vores citybikes til damer eller citybikes til herrer, der, med deres elegante og flotte designs, hurtigt kan bringe hele familien fra A-B gennem byens travle trafik. 

Har du spørgsmål?

Hos Jensen Cykler står vi altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål du skulle have, inden du køber børnenes nye cykel. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen og kan derfor altid komme med kvalificerede råd og vejledning. Du kan finde vores kontaktinformationer eller kontakte os gennem vores kontaktformular her. Vi ser frem til at høre fra dig!