Citybike - stort udvalg af citybikes

Med en god citybike er du godt flyvende på cykelstien og suser hurtigt gennem bybilledet. Citybikes er et godt valg til en komfortabel og praktisk cykeltur og er dermed velegnet til en cykeltur i byen eller andre asfalterede områder.


Her på siden kan du gå på opdagelse i vores brede sortiment af citybikes til damer og citybikes til herre. Du finder citybikes fra anerkendte cykelmærker som Specialized og Norden citybikes. Vi har desuden vores helt eget mærke JENSEN cykler, som er designet og produceret for den mest fantastiske cykeloplevelse hvor du samtidig også får mest cykel for pengene.

pr. side

Varer 1-36 af 57

Faldende orden
Side
pr. side

Hvilken citybike skal jeg vælge? Stort udvalg af citybikes til alle

Du kommer nemt fra A-B med en citybike og den kan altså bruges til alle hverdagens formål. Om det er til og fra arbejde, indkøb eller børnehaven - så vil en citybike sikre hurtig transport i den travle hverdag. Citycykler er hårdføre og kræver ikke så meget vedligeholdelse. 

Du kan finde et udvalg af citybikes med udvendige og indvendige gear. Du kan vælge citybikes med 3, 7, 10 eller 20 gear. 

Vi har vores egen JENSEN citybikes i C8-modellen med 8 indvendige gear og C10 med 10 udvendige gear. Der er en væsentligt forskel på om cyklen er med 7 eller 8 indvendige gear, er ikke blot at man får et gear mere, men kvaliteten på gearsystemet er også bedre med mindre friktion. Vi har også topmodellerne ‘Avant’ og ‘Sixysix’ - som giver den allerbedste cykeloplevelse. Vi laver alle cyklerne ‘in-house’, som er lavet med henblik på at du får allermest kvalitet for dine penge med kun det bedste udstyr.

Du kan også finde et væld af citybikes i forskellige designs; her kan du finde retro citybike, som er den helt klassiske citybike, men også hvis du leder efter et mere sporty look på din citybike. Vi har citybikes til hele familien - så kan I alle flyve gennem byen.

Husk, at købe en god cykelhjelm med, så er du helt sikker på cykelstien. Hvis cyklen er uden lås, er det også vigtigt, at du får anskaffet dig en solid cykellås, så du slipper for cykeltyveri.

 

Dame citybike

Vi har et stort udvalg af cykler, som er ergonomisk og geometrisk designet specifikt til kvinder. Her finder du den klassiske, retro damecykel fra Norden i flotte farver og modeller. Se de mange citybikes til damer her. Du finder også de smarte, sporty bycykler - blandt andet denne fede damecykel fra Specialized med 16 gear. Nogle dame citybikes leveres med kurv, bagabærer og ringeklokke. Ellers kan du også gå på opdagelse i vores udvalg af cykeltilbehør, som vi kan eftermontere på cyklen, inden du får den.

 

Herre Citybike

Du kan også købe din nye herre citybike hos Jensen Cykler, der er designet for optimal cykelkomfort for mænd.  Vi har de mere klassiske retrocykler til mænd fra Norden. Skal du dog over i det mere sporty look, har vi et større sortiment af smarte, sporty bycykler fra det anerkendte cykelmærke Specialized. De vores mange citybikes til mænd her. 

 

Elcykel citybike

Har du længere pendlerafstande - og skal du op ad bakker, gennem modvind og gerne vil undgå alt for meget sved og asen, så er en elcykel citybike et glimrende valg for oendleren.  Se vores imponerende udvalg af citybikes med elmotor her. Her kan du blandt andet finde en el ladcykel, som er helt perfekt til transport gennem byen. Eller racercykel eller MTB med motor også. 

 

Mere end 40 års erfaring med cykler til alle behov

Hos Jensen Cykler fører vi også vores eget mærke af citybikes, hvor vores store passion for kvalitetscykler føres ud i livet. Med JENSEN cykler får du en af de bedste citybikes til prisen på markedet, hvor vi bygger alle cykler ‘in-house’. Det betyder også, at skal du have lavet en ny cykel helt efter dine ønsker, så kan vi bygge den fra bunden til netop dig, dine behov og din specifikke kropsbygning. 

Hvis du skal bruge din cykel til sport og landevejscykling, skal du i stedet kigge nærmere på vores store udvalg af fede racercykler. Foregår cykelturen derimod off-road, i grus eller i skoven - så skal du overveje at købe en MTB eller gravel bike. 

Er du i tvivl om, hvilken citybike du skal vælge? Eller er du i tvivl om, hvorvidt det rent faktisk er en citybike, du skal anskaffe - så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan også komme ned i vores store butik i Aarhus og prøvekøre din nye citybike - samt få den indstillet, så den passer lige præcis til din kropsbygning!

Du kan kontakte os her.