Herre Citybike

En citybike er et godt valg til dig, der bruger din cykel som transportmiddel hver dag. Den er stilren og lækker at køre og manøvre gennem byens travle trafik. Hos Jensen Cykler har vi et stort udvalg af citybikes. Her på siden finder du herre citybikes af mærket Specialized og fra vores eget mærke JENSEN. 

 

Er du itvivl om hvilken størrelse der passer så klik her

34 vare(r)
Udsalg
JENSEN TOKYO CITYBIKE
Specialpris 3.500,00 kr
Pris: 8.000,00 kr
Udsalg
JENSEN TREKKING CITYBIKE HERRE GRÅ
Specialpris 5.000,00 kr
Pris: 6.500,00 kr
JENSEN T8 CITYBIKE HERRE GRÅ
JENSEN T8 CITYBIKE HERRE HVID
JENSEN CITYBIKE C10 HERRE SORT
JENSEN CITYBIKE C10 HERRE BLÅ
JENSEN CITYBIKE C10 HERRE RØD
JENSEN CITYBIKE AVANT-X SORT
JENSEN CITYBIKE C8 HERRE SORT
NORDEN CARL N7 SORT - CITYBIKE
JENSEN AVANT HERRE SORT
JENSEN AVANT HERRE FLASKEGRØN
JENSEN AVANT HERRE PETROLEUM
SPECIALIZED SIRRUS 2.0 EQ SORT
Udsalg
JENSEN HERRE SIXTYSIX BLÅ
Specialpris 8.500,00 kr
Pris: 9.999,00 kr
Udsalg
JENSEN DAME SIXTYSIX BLÅ
Specialpris 8.500,00 kr
Pris: 9.999,00 kr
Nyhed
Udsalg
JENSEN HERRE SIXTYSIX ULTEGRA 1X11 GEAR SORT/RØD
Specialpris 8.500,00 kr
Pris: 9.999,00 kr
Nyhed
Udsalg
JENSEN HERRE SIXTYSIX ULTEGRA 1X11 GEAR MATGRØN
Specialpris 8.500,00 kr
Pris: 9.999,00 kr
JENSEN CITYBIKE C10 HERRE GRÅ
2021 SPECIALIZED SIRRUS X 3.0 SORT
34 vare(r)

Citybikes til herrer i høj kvalitet

Hos Jensen Cykler forhandler vi herre citybikes til et hvert behov. Vi går op i kvalitet, og derfor kan du være sikker på kun at finde lækre og holdbare cykler hos os. En billig citybike betyder ikke, at den er af lav kvalitet – hos JENSEN er det modsatte tilfældet! Vi har altid gode tilbud på citybikes, tøv derfor ikke med at slå til!

Inden du køber din nye citybike, er det vigtigt at tænke over hvilke slags gear, du ønsker. Vi har citybikes med både udvendige- og indvendige gear. Hver gear-type har forskellige fordele og ulemper. Ønsker du en cykel med minimal vedligeholdelse, skal du vælge indvendige gear. En citybike med indvendige gear er netop mere tung end én med udvendige gear, som dog kræver mere vedligeholdelse. Til gengæld får du en lettere og hurtigere cykel.

Alt efter hvad du har brug for, kan du finde citybikes med bl.a. 7 og 8 gear. Er du i tvivl om hvilket gear, der passer til dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Hos Jensen cykler finder du ikke kun lækre citybikes til herrer. Vi tilbyder også et stort udvalg af citybikes til damer.

JENSEN – vores eget kvalitetsmærke

Med vores egne cykler fra JENSEN får du specialdesignede herre citybikes. Vi sætter kvalitet og design i højsæde, og du kan derfor være sikker på at finde den bedste citybike til prisen på markedet. Vi bygger cyklerne på vores eget værksted. Det betyder, at skulle du have specielle ønsker til din citybike, skal du bare sige til.

Tilbehør til din cykeltur

Når man skal på en god cykeltur gennem byen, er det en god ide at være godt forberedt og beskyttet. Vi forhandler derfor et bredt udvalg af behagelig beklædning til cykelturen. Derudover har vi også mange forskellige sikkerhedsgodkendte cykelhjelme – både til herrer, damer og børn.

Kontakt os allerede i dag!

Hos Jensen cykler går vi op i at give den rette service og vil hellere end gerne hjælpe dig med spørgsmål, du skulle have inden købet af din nye cykel. Du kan kontakte os på telefon: (+45) 86 15 55 99, skrive en mail på info@jensencykler.com eller udfylde vores kontaktformular. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores butik på Vestre Ringgade 27-29 i Aarhus C, hvis du vil se vores udvalg af herre citybikes i virkeligheden.

Jensen cykler har mere end 40 års erfaring i branchen. Når du bestiller hos os, er du sikret hurtig levering indenfor 1-3 dage, som er gratis ved køb over 499 kr. Du kan altid finde et godt tilbud på citybikes til herrer og alt tænkeligt tilbehør i høj kvalitet.

Vi er sociale! Følg os på Facebook, Instagram og Youtube.