Dame Cykler

Leder du efter en ny damecykel, så kan du hos Jensen Cykler gå på opdagelse i et stort sortiment af damecykler - og finde din drømmecykel. Vi har damecykler til hverdagsbrug og til eventyr - om det er som pendercykling eller til sport og motion! Her kan du blandt andet finde en el damecykel og klassisk damecykel.

 

pr. side

Varer 1-36 af 89

Faldende orden
Side
pr. side

Stort udvalg af damecykler til alle behov

Vores udvalg af damecykler er omfattende og dækker en bred vifte af cykler til damer med forskellige egenskaber og i mange stile og farver. Damecyklerne har specifikke cykelstelgeometrier designet specifikt til kvinder, for den mest komfortable cykeloplevelse. 

Vores damecykler har altså en ideel pasform til kvinder med hensyn til stelformen, der har en lav indstigning.

Hvis cykelturen foregår på ujævnt terræn og stier med høj fart, så har vi hos Jensen Cykler et udvalg af mountainbikes til damer såvel som herrer. Hvis du er fan af at udforske naturen fra landevejen, kan en racercykel gøre turen langt hurtigere og mere komfortabel. Så er du flyvende på landevejen!

Hvis du gerne vil ud i landskabet, hvor du cykler både på asfalterede veje og grusstier, så er en gravel/cross bike måske noget for dig. 

Uanset dit cykel-formål, har vi altså noget for enhver smag i vores store udvalg af damecykler. I vores alsidige udvalg er du sikret en jævn og gnidningsfri cykeltur på alt slags terræn - stier, landeveje, grusveje og stejle bakker - og udvalget af cykler indkluderer ligeledes forskellige gear.

Hvorfor ikke kombinere din nye cykel med en splinterny garderobe til cykelturen? Her kan du gennemse vores udvalg af cykeltøj til kvinder, som kan klæde dig på til at suse derudaf. 

 

Dame elcykel

For at fuldende sortimentet af cykler, tilbyder vi også elcykler til damer, som varierer i pris, specifikationer og stil. Elcyklen kan være et godt valg, hvis du har langt til arbejde, eller hvis du vil have lidt hjælp til at komme gennem bakker og modvind. 

Med elcyklen fra vores eget Jensen Cykler mærke er du altid flyvende - gå på opdagelse i udvalget af Jensen el-cykler her. 

 

Dame Citybike 

En citybike - eller bycykel - skal helst være praktisk.  I vores udvalg af damecykler har vi elegante og klassiske bycykler til damer. Du kan også finde damecykel med kurv i udvalget, som også er udstyret med ringeklokker for mere sikker kørsel.

Se alle vores dame citybikes her.

 

Damecykel med mere end 7 gear

Vi forhandler blandt andet de populære Norden Ellen retro damecykler i mange smukke farver med 7 indvendige Shimano-gear, en elegant og praktisk cykelkurv samt ringeklokke.

Hos Jensen Cykler producerer vi også vores egne citybikes til damer. Her finder du blandt andet vores egen C8-model med 8 indvendige gear, for en endnu bedre køreoplevelse med mindre friktion. Så er der også C10-modellen med 10 udvendige gear. Leder du efter en absolut topmodel indenfor citybikes, så har vi Sixysix med 1 x 11 udvendige Shimano Ultegra gear, som er et af de bedste gearsystemer. Vi har også den fantastiske Avant-model med 2 x 10 (20 gear), der kører med Shimano 105 gearsystem. 


Husk også at købe en solid cykelhjelm med for ultimativ cykelsikkerhed. Og selvfølgelig er det også vigtigt, at du anskaffer dig en god cykellås, så din flotte, nye cykel ikke bliver stjålet. 

 

Billig damecykel i god kvalitet

Hos Jensen Cykler har vi altid et særligt udvalg af kvalitetscykler til de bedste priser. Du kan kigge nærmere på vores udsalgsside her og finde et knaldgodt tilbud på cykler og cykeltilbehør til damer - hold dig gerne opdateret på siden, da der i ny og næ kommer tilbud ind, som du helst ikke vil gå glip af. 

 

Mange års erfaring med kvalitetscykler

 Vores store udvalg indkluderer damecykler fra vores eget in-house brand JENSEN, hvor vi både laver dame elcykel og racercykler til kvinder. Ved vores eget JENSEN brand er der fokus på cykelkomfort - og at du får mere cykel for pengene.

Du er meget velkommen til at komme forbi vores 1600 m2 store cykelforretning i Aarhus. Vi har mere end 40 års erfaring med cykler, så vi står altid til rådighed med kompetent, kyndig og professionel vejledning, så du kan komme ud og køre på landevejene med en smart kvalitets-damecykel. 

Du kan desuden også få en gratis prøvetur, så du bedre kan spore dig ind på, hvilken cykel du skal eje. Hvis du har fundet dig en cykel, som du er blevet forelsket i her online, så kan du regne med en sikker og hurtig forsendelse, så du hurtigt kan komme i gang med at cykle.