Dame Citybike

Det er altid godt at være fuldt udrustet til at klare byens trafik med en god citybike. Hos Jensen Cykler har vi et stort udvalg af citybikes til damer, som nemt og komfortabelt vil bringe dig fra A-B.

På siden finder du dame citybikes af mærkerne Specialized, som laver nogle af verdens bedste cykler, NORDEN, der er kendt for deres retrocykler i dansk design og fra vores eget mærke, JENSEN, som giver maksimal køreglæde til de bedste priser på markedet.

pr. side

Varer 1-36 af 40

Faldende orden
Side
pr. side

Find en dame citybike til dit behov

 

Hos Jensen Cykler forhandler vi dame citybikes til lige dét behov, du skulle have.

En billig citybike er ikke altid en god citybike. Den kan derimod give større udgifter i den anden ende. Vi målsætter os derfor på altid at have gode tilbud på citybikes til damer af høj kvalitet. Vi har en række forskellige modeller i trendy designs og friske farver, så du kan finde en cykel, der passer lige netop din smag. En citybike skal desuden være let og velkørende. Stort set alle vores citybikes er derfor lavet med aluminiumsstel, der giver dig en behagelig letvægtsfølelse under køreturen.

Gear er vigtige at have in mente, inden du køber en citybike. Skal du have en cykel med udvendige- eller indvendige gear? Skal den have 3, 7 eller 8 indvendige gear? Uanset hvad du vælger, har vi en citybike til dig. Udvendige- og indvendige gear har hver især deres fordele og ulemper. Blandt andet kan indvendige gear gøre cyklen tungere i kørslen end udvendige gear. Til gengæld kræver udvendige gear mere vedligeholdelse. Er du i tvivl om hvilket gear, der passer til dig, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning.

 

JENSEN – vores eget kvalitetsmærke

 

Med vores egne cykler fra JENSEN får du den bedste dame citybike til prisen på markedet. Vi går op i kvalitet og design og bygger derfor alle cyklerne ”in house”. Det betyder også, at hvis du har specielle ønsker til din nye citybike, er vi meget fleksible med at lave ændringer, som matcher dine ønsker.

 

Citybikes til hele familien

 

Vi forhandler ikke kun citybikes til damer. Vi har også et stort udvalg af citybikes til mænd. Skal de små i familien ud på nye eventyr med deres første cykel, eller er de vokset fra den de allerede har, kan du med fordel gennemse vores fine udvalg af cykler til børn.

Mangler du behagelig beklædning til cykelturen, har vi også et bredt udvalg til favorable priser.

 

Kontakt os allerede i dag!

 

Hos Jensen Cykler står vi altid klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål og betænkeligheder du skulle have, inden du køber din nye dame citybike. Du kan sende os en besked via vores kontaktformular på hjemmesiden. Ellers kan du altid give os et kald på telefon: (+45) 86 15 55 99, eller sende os en mail på [email protected].

Jensen Cykler har over 40 års erfaring med drift af en cykelshop. Du er sikret hurtig levering indenfor 1-3 dage af din bestilling – hvilket endda er gratis ved køb over 499 kr.! Hos os finder du altid et godt tilbud på citybikes til damer i høj kvalitet.

Vi tilbyder desuden finansiering af din nye cykel. Når du handler for over kr. 2000,- hos Jensen Cykler kan vi tilbyde dig delbetaling. Du kan vælge at dele betalingen op mellem 10 måneder op til 40 måneder uden nogen omkostninger for dig -  det er helt rentefrit og gebyrfrit. 

Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores butik på Vestre Ringgade 27-29 i Aarhus C, hvis du vil opleve vores store udvalg af dame citybikes i virkeligheden.

Vi er sociale! Følg os på Facebook, Instagram og Youtube.