EL-Cykler

Hos Jensen Cykler finder du et stort udvalg af elcykler til dame og herre. EL-cyklen er blevet rigtig populær og ikke uden grund, elcyklen har mange fordele du får motion og frisk luft samtidig med at den ofte er lige så hurtig eller hurtigere end bilen eller bussen i mylder trafikken.

Bakker og blæsevejr betyder intet med en elcykel, du bestemmer selv hvor meget hjælp du ønsker og du undgår at komme svedig frem til arbejde eller skole. Det har vist sig af folk der anskaffer sig en elcykel begynder at cykle langt flere kilometer end før godt for helbredet og miljøet.

Køb af en EL-cykel er en stor investering for de fleste, da EL-cykler koster en del mere end en almindelig cykel. Der er meget stor forskel på kvaliteten af EL-cykler og dermed også prisen , så det kan hurtigt blive dyrt hvis man får købt forkert.

Drivsystem.

Der findes forskellige motor systemer til elcykler, og de kan opdeles i 3 kategorier, front motoren som er den billigst model, sidder i forhjulet og bliver brugt på mange cykler med indvendige gear. Baghjulsmotor sidder på de fleste cykler med udvendige gear, og til sidst er der en center motor som sidder placeret i kranken.

Batteriet

er en vigtig og dyr del på elcyklen og findes i mange forskellige udgaver og fabrikater, her anbefales at gå efter de store anerkendte mærker som Samsung, Bosch eller Shimano, da der findes mange billige "kina" batterer hvor levetiden er væsentlig kortere end mærkevaren. Batteriet fås med forskellig kapacitet som har betydning for rækkevidden.

Prøvetur

kom ind i vores butik i Århus og få en snak med vores personale om hvilken el-cykel der passer dig og dine behov, og få en gratis prøvetur så du kan sammenligne de forskellige modeller. Når du skal prøvekøre elcykler anbefaler vi du også prøver at slukker for motoren, da der er meget stor forskel på hvor letkørende cyklen er uden motor hjælp.

Få mere teknisk info om El-cykler her.

34 vare(r)
Nyhed
DAME EL-CYKEL JENSEN XT 11 GEAR 55 CM.
Nyhed
DAME EL-CYKEL JENSEN XT 11 GEAR 50 CM.
EL-Cykel E-Fly NOVA MAX III Blå
EL-Cykel E-Fly VIA Center SandMat
EL-Cykel E-Fly VIA Center Matsort
EL-Cykel E-Fly NOVA III Grå
EL-Cykel E-Fly NOVA III Rød
Nyhed
EL-CYKEL JENSEN E-STEP 8 DAME
Udsalg
Batteri EL-cykel 12,8Ah. 36V til bagagebærer
Specialpris 4.999,00 kr
Pris: 6.299,00 kr
Udsalg
Batteri EL-cykel 7Ah. 36V til bagagebærer
Specialpris 2.999,00 kr
Pris: 3.499,00 kr
Udsalg
Batteri EL-cykel 10,4Ah. 36V til bagagebærer
Specialpris 3.499,00 kr
Pris: 3.999,00 kr
2020 SPECIALIZED TURBO VADO SL 5.0
34 vare(r)