Elcykel

En elcykel er et særdeles godt valg, hvis du har lang vej at cykle - med modvind og bakker, som kan give lidt for meget asen og sved. Med en integreret motor, der hjælper dig, mens du træder i pedalerne, vil elcyklen være et mindre trættende og mindre opslidende alternativ til fx racercyklen eller bycyklen.

Hvis du pendler til og fra arbejde og søger et mere miljøvenligt og mindre omkosteligt alternativ til bilen eller offentlig transport, vil du elske vores elcykler fra Jensen Cykler.

Når du cykler på en elcykel, kan du komme op på en hastighed på 25 km/t, så du er flyvende på cykelstierne og landevejene. Vi har dog også enkelte modeller, hvor hastigheden kan komme helt op på 45 km/t.

Kunne du tænke dig at vide endnu mere om de tekniske aspekter af elcyklerne - og de mange fordele en elcykel har - så kan du læse meget mere vores elcykler her. 

pr. side

Varer 1-36 af 57

Faldende orden
Side
pr. side

Elcykler med motordreven boost til din cykeltur

Leder du efter et ekstra boost til cykelturen? Så kan du fokusere på at nyde det flotte danske landskab med den helt rigtige elcykel. Der findes forskellige motorsystemer, der bestemmes af placeringen af motoren på elcyklerne, som hver især vil skabe forskellige køreoplevelser. Alle elcyklerne i vores udvalg er hårdføre, udstyret med en kraftfuld motor samt udstyret med det såkaldte Li-ion-batteri til elcykel.

Motoren på elcyklen kan placeres tre forskellige steder. Det kan være en elcykel med forhjulsmotor, som typisk er den billigste model, der oftest findes med indvendigt gear og som giver fornemmelsen af, at cyklen bliver trukket.

Baghjulsmotoren, derimod, har et udvendigt gear og giver følelsen af, at du får et lille skub afsted.

En elcykel med centermotor - eller krankmotoren, som den også kaldes - giver en mere naturlig og balanceret oplevelse af den motordrevne kraft og er også den motortype, som mange af de mere populære og anerkendte elcykelproducenter benytter, såsom: Shimano, Brose og Bosch. Disse modeller sikrer altså en optimal vægtfordeling. 

 

Stort udvalg af elcykler i forskellige designs

Hos Jensen Cykler har vi et stort udvalg af fede elcykler, både designet til mænd og kvinder. Vi har fokus på at udvælge elcykler, der giver dig den mest sikre, komfortable og effektive køreoplevelse fra nogle af de mest anerkendte elcykel-mærker.

Her finder du også elcykler med hydrauliske skivebremser, der vil sikre en god bremsning. Desuden finder du en elcykel med lad i vores brede sortiment, som kan gøre cykelturen lidt lettere. Vi har også et sortiment af MTB med motor og racercykel med motor, som er designet til landevejscykling og cykling off-road. 

 

JENSEN elcykel

Hos Jensen Cykler forhandler vi også vores eget mærke Jensen Elcykel, som er monteret med den nyeste centermotor STEPS E6100 fra Shimano, der blandt andet har en rækkevidde på 185-200 km og fås både i damemodel og herremodel i det moderne citybike design.

Læs meget mere om Jensen elcykel her og gå på opdagelse i udvalget af Jensen kvalitets-elcykler. 

Specialized 2022 Como & Vado elcykel

Du kan også finde et sortiment af elcykler fra Specialized. Cykelproducenten Specialized kører med to modeller af Full-Power turbo-elcykler, som du kan finde i vores udvalg af elcykler hos Jensen Cykler. Her er der tale om Como & Vado-modellerne. Disse to modeller er udviklet med henblik på, at du som cyklist får den allerbedste køreoplevelse.

Læs meget mere om de Como og Vado-cyklernes egenskaber og specifikationer her. 

 

Hjælp til køb af elcykel 

Er du i tvivl om, hvilken elcykel du skal vælge, så er du velkommen til at tage kontakt til os - så vil vores fagfolk og cykelspecialister guide dig til den bedste elcykel-oplevelse. Her skal du tage stilling til det budget, du har i tankerne - og det motorsystem, du ønsker.  


Da det at købe en elcykel godt kan være en noget stor investering, så tilbyder vi hos Jensen Cykler, at du kan købe en elcykel på afbetaling. Desuden kan du også, inden du køber cyklen, komme ned i vores store butik på Vestre Ringgade 27 i Aarhus og få en gratis prøvetur på en elcykel, samt gå på opdagelse i de forskellige motortyper og modellerne i udstillingen.