Batteri og Tilbehør

Hos Jensen Cykler forhandler vi et udvalg af batterier til elcykler, der med garanti vil holde dig og din elcykel godt kørende. Batteriet er essentielt til elcyklen, da det forsyner cyklens motor med strøm – det er nemlig hele elcyklens kerne. Et elcykel-batteri holder dog ikke evigt, hvorfor det nogle gange er nødvendigt med en udskiftning.

Her på siden ser du vores udvalg af elcykel-batterier i høj kvalitet, som er nemme at montere på din elcykel - så kan du hurtigt få asfalt under hjulene igen.

Så trænger din elcykel til et nyt batteri, kan du med fordel tage et kig på vores sortiment af elcykel-batterier nedenfor.

pr. side

17 varer

Faldende orden
pr. side

Vælg det rigtige elcykel-batteri

Et batteri til elcykel skal naturligvis kunne holde til at bære dig fremad i mange kilometer samt bringe gode cykelture mange år frem. Du kan derfor regne med vores udvalg af batterier til elcyklen, som er af høj, holdbar kvalitet.

Når du skal vælge elcykel-batteri, er det vigtigt at holde øje med hvilken motor, der driver din cykel frem, så du kan vælge et batteri med den rette spænding. Hos Jensen Cykler forhandler vi elcykel-batterier med 36V. Desuden måles batteriets styrke ud af, hvor mange ampere (AH) det har. Vores batterier spænder mellem at have 7AH, 10.4AH og 12.8AH.

Elcykel-batterierne kommer med Panasonic- eller Sanyo-celler, som begge er anerkendte batteri-producenter. Producenterne sikrer kraftige batterier med lang levetid. Med de holdbare batterier kan du nyde lange ture på din elcykel lang tid frem.

Vores udvalg af elcykel-batterier egner sig til elcykler, som kræver bagagebære-montering. Der medfølger naturligvis også en oplader med til alle vores elcykel-batterier. Det er desuden en god idé at afmontere batteriet efter cykelturen, så det holdes fri af kulde, fugt eller direkte sollys.

Cykler til ethvert behov

Et batteri til elcykel er naturligvis ikke fuldendt, uden en elcykel at montere det på. Hos Jensen Cykler forhandler vi et bredt udvalg af elcykler i top-klasse, som gør cykelturen nem og hurtig. Vores eget mærke, JENSEN, byder desuden ikke kun på almindelige, håndbyggede cykler, men også smarte Jensen-elcykler af høj kvalitet. Tag et kig på vores udvalg, og find din nye elcykel allerede i dag!

Udover vores nøje udvalgte elcykler, har vi et stort sortiment af alle tænkelige former for cykler. Så uanset hvad du søger, er du sikker på at finde det hos os. Vi har mange års erfaring i faget, hvorfor du altid er sikret god service og kvalitet for pengene hos Jensen Cykler.

Jensen Cykler står altid klar til at hjælpe!

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vores batterier passer til din elcykel, eller har andre spørgsmål til specifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte os – så finder vi en god løsning sammen. Du kan finde vores kontaktinformationer på vores kontaktside her.