Elcykel dame

Elcykler er efterhånden blevet et normalt syn på de danske cykelstier. Og du har sikkert prøvet at kæmpe dig op ad en bakke med sved piblende af panden blot for at blive overhalet på midtvejen af en el-cyklist.

En dame elcykel er perfekt til kvinden, der vil kunne tackle enhver cykeltur hurtigt og uden sved på panden. Her på siden kan du finde vores store udvalg af dame elcykler, der sørger for, at du nemt kommer fra A-B.

pr. side

Varer 1-36 af 44

Faldende orden
Side
pr. side

Elcykel til damen, der gerne vil have et boost på cykelturen

Med en elcykel kan du nemt klare de lange ture i modvind – og over bakker. Elcyklens integrerede motor giver dig nemlig et hjælpende boost, der hurtigt får dig op i fart, så længe du træder blidt i pedalerne. Det gør, at du overskueligt, hurtigt og uden anstrengelse kan lægge kilometerne bag dig og ankomme ved din destination uden sved på panden og trætte ben.

En dame elcykel er et miljøbevidst alternativ til bilen, og du kan i længden spare mange penge på offentlig transport. Dertil får du stadig rørt dig og kan nyde godt af den friske luft.

Vores elcykler kan nemt få dig op på 25 km/t, og med vores elcyklers indstillingsmuligheder kan du selv bestemme, hvor meget kraft du selv skal lægge i pedalerne. Vi sælger dog også nogle modeller, der kan nå en fart så høj som 45 km/t.

Hvilken elcykel du skal vælge, afhænger af dine behov. Har du behov for lange ture, skal du kigge efter en elcykel med et batteri, der understøtter dette. Hvorimod hvis du kun køre kortere ture, kan du nøjes med en anden type batteri. Dertil har motoren også en effekt på din køreoplevelse, som kan være værd at have in mente.

Motoren på elcykler kan være placeret tre forskellige steder, som ofte har en relevans for prisen og indflydelse på køreoplevelsen. 

  1. En elcykel med forhjulsmotor er ofte blandt de billigste modeller, kommer ofte med indvendigt gear og giver en fornemmelse af, at cyklen bliver trukket.
  2. Elcykler med baghjulsmotor har som regel udvendigt gear og giver følelsen af medvind.
  3. En elcykel med centermotor er en af de mest eftertragtede motortyper og giver en mere balanceret oplevelse af den motordrevne kraft. 

 

Bredt udvalg af elcykler til damer

Vi har et stort udvalg af fede og funktionelle elcykler til damer, der varierer i pris, specifikationer og stil. Men lige meget hvad er en elcykel et godt valg, hvis du har langt til arbejde, eller hvis du gerne vil have lidt hjælp til at komme over bakker og gennem modvind.

Vi har et stort fokus på kun at have elcykler, der giver dig den bedste, mest sikre og komfortable køreoplevelse. Du kan bl.a. finde elcykler med hydrauliske skivebremser, så du sikkert kan bremse ned fra den høje fart.

Dertil har vi også et udvalg, der spænder over et bredt prisleje, forskellige funktioner og motortyper.

Vi sælger bl.a. denne stabile dame elcykel i klassisk design. EL-Cykel E-Fly NOVA IV har 250W forhjulsmotor, 7 gear og 36V Li-ion-batteri.

Leder du efter en dame elcykel i særklasse, så bør du kigge mod Turbo Como 5.0 IGH fra det populære mærke Specialized. Her får du en cykel med automatgear, en enestående og lydsvag motor og indbygget Garmin Radar.

 

Hjælp til køb af elcykel

Er du i tvivl om, hvilken elcykel du skal vælge, så er du velkommen til at tage kontakt til os - så vil vores fagfolk og cykelspecialister guide dig til den bedste elcykel-oplevelse. Her skal du tage stilling til det budget, du har i tankerne - og det motorsystem, du ønsker.

Vi har også en dybdegående cykel guide, der guider alt fra cykeltyper til, hvordan du vælger den rette størrelse, når du skal købe din næste dame elcykel.  

Da det at købe en elcykel godt kan være en noget stor investering, så tilbyder vi hos Jensen Cykler, at du kan købe en elcykel på afbetaling. Desuden kan du også, inden du køber cyklen, komme ned i vores store butik på Vestre Ringgade 27 i Aarhus og få en gratis prøvetur på en elcykel, samt gå på opdagelse i de forskellige motortyper og modellerne i udstillingen.