Elcykel herre

Man ser efterhånden flere og flere elcykler, når man befærder sig i områder, hvor der køre cyklister. Og det er ikke uden grund; det er en fantastisk køreoplevelse, der giver dig evig medvind. Med en elcykel er det slut med at møde svedig op på arbejdet efter morgendagens pendlertur.

En herre elcykel er perfekt til manden, der vil kunne tackle enhver cykeltur hurtigt og uden sved på panden og trætte ben. Her på siden kan du finde vores store udvalg af herre elcykler, der sørger for, at du nemt kommer fra A-B.

pr. side

Varer 1-36 af 37

Faldende orden
Side
pr. side

Elcykel til manden, der gerne vil have ekstra fart for færre kræfter

De lange ture gennem bakket landskab og i modvind er fortid, hvis du vælger at investere i en elcykel. Elcyklen får dig hurtigt op i fart og giver dig en fortrinlig køreoplevelse. Den integrerede motor giver dig nemlig et hjælpende boost, så længe du træder blidt i pedalerne. Det gør, at du hurtigt kan accelerere, holde din fart og se kilometerne forsvinde bag dig, som var det en leg og uden anstrengelse eller sved på panden.

En herre elcykel er det miljøbevidste valg for manden, der gerne vil spare klimaet for unødige CO2-udslip. Dertil får du ovenikøbet en sjov køreoplevelse, som slår en traditionel cykel til hver en tid. Du kan trygt lægge bilen eller toget bag dig, få rørt dig og nyde ekstra godt af den friske luft. Vores elcykler til mænd kan nemt få dig op og cruise på 25 km/t, og med vores elcyklers indstillingsmuligheder, kan du selv bestemme, hvor meget kraft du selv skal lægge i pedalerne. Vi sælger dog også nogle modeller, der kan nå en sjov fart på 45 km/t.

Hvilken elcykel du skal vælge, afhænger af dine behov. Har du behov for lange ture, bør du kigge efter en elcykel med et batteri, der understøtter dette. Hvorimod hvis du kun har brug for at køre kortere ture, kan du nøjes med en anden type batteri. Dertil har motoren også en effekt på din køreoplevelse, som kan være værd at have in mente. 

Motoren på elcykler kan være placeret tre forskellige steder, som ofte har en relevans for prisen og køreoplevelsen. 

  1. En elcykel med forhjulsmotor er ofte blandt de billigste modeller, kommer ofte med med indvendigt gear og giver en fornemmelse af, at cyklen bliver trukket.
  2. Elcykler med baghjulsmotor har som regel udvendigt gear og giver følelsen af medvind.
  3. En elcykel med centermotor er en af de mest eftertragtede motortyper og giver en mere balanceret oplevelse af den motordrevne kraft. 

Bredt udvalg af elcykler til herrer

Vi har et stort udvalg af stilrene og funktionelle elcykler til mænd, der varierer i pris, specifikationer og design. Vi har et stort udvalg af elcykler med forskellige funktioner, motortyper og udformninger. Så du kan helt sikkert finde en elcykel, der passer til dine behov. 

Vi har et stort fokus på kun at have elcykler, der giver dig den bedste, mest sikre og komfortable køreoplevelse. Du kan bl.a. finde elcykler med hydrauliske skivebremser, så du sikkert kan bremse ned fra den høje fart. Dertil har vi også et udvalg, der spænder over et bredt prisleje, forskellige funktioner og motortyper.

Vi sælger bl.a. denne hurtige el-racercykel Specialized Turbo Creo Sl Comp Carbon i en klasse for sig, som giver dig de bedste forudsætninger for at erobre enhver landevej. 

Leder du efter en herre elcykel i stilrent design med køreoplevelse i top, så bør du kigge mod Specialized Turbo Vado 3.0 fra det populære mærke Specialized. Her får du en cykel med centermotor, der er designet til byen med optimal acceleration fra ethvert lyskryds.

Hjælp til køb af elcykel

Er du i tvivl om, hvilken elcykel du skal vælge, så er du velkommen til at tage kontakt til os - så vil vores fagfolk og cykelspecialister guide dig til den bedste elcykel-oplevelse. Her skal du tage stilling til det budget, du har i tankerne - og det motorsystem, du ønsker.

Vi har også en dybdegående cykelguide, der guider fra alt til cykeltyper til, hvordan du vælger den rette størrelse, når du skal købe din næste herre elcykel.  

Da det at købe en elcykel godt kan være en noget stor investering, så tilbyder vi hos Jensen Cykler, at du kan købe en elcykel på afbetaling. Desuden kan du også, inden du køber cyklen, komme ned i vores store butik på Vestre Ringgade 27 i Aarhus og få en gratis prøvetur på en elcykel, samt gå på opdagelse i de forskellige motortyper og modellerne i udstillingen.