Gravelcykler

Få det bedste fra begge verdener med en gravel bike!

Med sin høje komfort og specielle design sikrer gravelcyklen dig en lynhurtig og god oplevelse på skov- og grusstier såvel som asfalt. En gravel bike er det helt rette valg for dig, der ønsker en cykel, som du kan bruge året rundt i alle typer terræn. Få en cykel, der blander transport med sjov – du vil ikke fortryde det!

Her på siden finder du gravel cykler af mærket Specialized, samt fra vores eget kvalitetsmærke JENSEN, der er håndbygget fra bunden.  

29 vare(r)
JENSEN GRAVEL GRX 2x10 SPEED BRUN
JENSEN GRAVEL GRX 2x10 SPEED SORT
Udsalg
JENSEN GRAVEL SL CARBON SRAM RIVAL 1x11 - BRUN
Specialpris 19.999,00 kr
Pris: 24.999,00 kr
Udsalg
JENSEN GRAVEL SL CARBON SRAM RIVAL 1x11 - SORT
Specialpris 19.999,00 kr
Pris: 24.999,00 kr
Udsalg
JENSEN GRAVEL SL CARBON SRAM RIVAL 1x11 - BLÅ
Specialpris 19.999,00 kr
Pris: 24.999,00 kr
29 vare(r)

Gravel Bikes – Når du skal rulle nemt gennem naturen

En gravel bike er en cykel, der er lavet specielt til at kunne køre i både hårdt terræn og på rolige asfaltveje. Overordnet set er en gravelcykel et miks af en mountainbike og en racercykel. Den har samme udformning som en racercykel, men bredere styr og hjul som en mountainbike. Med det bedste fra begge verdener, kan gravelcyklen modstå udfordringer i al terræn, på landevejen såvel som i skoven. Derudover giver den dig en høj grad af komfort. Kort sagt, er gravelcyklen den perfekte all-road-cykel!

Cykler til ethvert formål

Er du derimod på udkig efter en cykel, vis design er specifikt målrettet til den danske natur, skal du i stedet for tage et kig på vores mountainbikes. Her finder du et bredt udvalg af cykler, der kan modstå ethvert bump i skovbunden!

Skal byen derimod cykles tynd, skal du have en let og velkørende cykel. Dertil anbefaler vi en citybike. Jensen Cykler har et stort udvalg af citybikes til herrer samt citybikes til damer. Med en citybike får du en velkørende cykel, der bringer dig hurtigt fra A-B. Se også vores elcykler og børnecykler. Vi har alt til hele familien!

Derudover har vi et bredt udvalg af alt tænkeligt tilbehør til cykelturen. Vi tilbyder både cykelhjelme, beklædning, vedligeholdelsestilbehør – listen er lang! Du kan altid være sikker på at finde, lige hvad du mangler hos Jensen Cykler.

Kontakt os allerede i dag!

Hos Jensen Cykler står vi altid til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål og betænkeligheder, inden du køber din nye gravel bike. Du kan altid give os et kald på telefon 86 15 55 99 eller sende os en mail på info@jensencykler.com. Desuden kan du sende os en besked via vores kontaktformular på hjemmesiden – så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Jensen Cykler har mere end 40 års erfaring inden for salg af cykler. Vi er den eneste butik i danmark der har sit egen mærke og produktion hvor du kan få bygget din gravel cykel lige som du ønsker det. Leveringstiden for specialbygget gravel cykler er ca. 1-2 uger afhængig af sæson travlheden. Hos os kan du være sikker på altid at finde et godt tilbud på en gravel bike!

Vil du være sikker på at få den bedste gravel cykel til dig og dine behov, er du velkommen til at komme forbi vores butik og se de lækre cykler i virkeligheden.

Vi ligger på Vestre Ringgade 27-29 i Aarhus C.

Vi er sociale! Følg os på FacebookInstagram og Youtube.