Gravel cykel

Få det bedste af begge verdener med en gravel cykel!

Med sin høje komfort og specielle design sikrer en gravel cykel, eller en gravel bike som den også kaldes, dig en lynhurtig og god oplevelse på skov- og grusstier såvel som asfalt. En gravel bike er det helt rette valg for dig, der ønsker en cykel, som du kan bruge året rundt i alle typer terræn. Få en cykel, der blander transport med sjov – du vil ikke fortryde det!

Her på siden finder du gravel cykler af mærket Specialized, samt fra vores eget kvalitetsmærke JENSEN, der er håndbygget fra bunden.

pr. side

Varer 1-36 af 44

Faldende orden
Side
pr. side

Gravel bikes – Når du skal rulle nemt gennem naturen

 

En gravel bike er en cykel, der er lavet specielt til at kunne køre i både hårdt terræn og på rolige asfaltveje. Overordnet set er en gravelcykel et miks af en mountainbike og en racercykel, hvilket giver dig maksimal fleksibilitet i din dagligdag og træning. 


Den har samme udformning som en racercykel, og på det umiddelbare udseende minder den også en del om en klassisk racercykel. Men en gravel bike har bredere styr og hjul ligesom en mountainbike. 


Med en gravel cykel får du altså det bedste af begge verdener i én cykel. En gravel bike modstår nemt udfordringer i al slags terræn – både på landevejen såvel som i skoven. Derudover giver den dig en høj grad af komfort. 


Kort sagt er gravelcyklen den perfekte all-road-cykel!


Så hvis du vil have en super god cykel, som kan bruges hele året rundt og i al slags terræn, er du godt stillet med en af de mange gravel cykler, som du kan finde her på siden.

 

Stort udvalg af gravel cykler

 

Hos Jensen Cykler kan du altid regne med at finde et bredt udvalg af lækre gravel cykler i høj kvalitet.


Her på siden kan du finde lækre gravel bikes fra det amerikanske megabrand Specialized, samt vores eget in-house brand JENSEN. Vi har gravel bikes til enhver pengepung og smag, og derfor håber vi virkelig, at du i vores udvalg kan finde akkurat den gravel bike, som du har gået og drømt om.


Specialized er en af verdens førende cykelproducenter, og det gigantiske cykelbrand er garant for kvalitet i alt, hvad de laver af cykler og cykeludstyr. Det gør sig selvfølgelig også gældende for deres forskellige gravel cykler, hvor kvaliteten er skyhøj.


JENSEN er vores eget in-house brand, hvor du ligeledes kan forvente super høj kvalitet, men også en utrolig mængde værdi for pengene. Her bygger vi nemlig selv alle gravel bikes fra bunden og har fuld kontrol over alle komponenter, hvilket giver os muligheden for at lave cykler i den høje kvalitet, som vi selv forventer. Med JENSEN kan vi altså springe grossistleddet over, og derfor kan du altså få super meget gravel cykel for pengene, hvis du vælger en JENSEN gravel cykel.

 

Forskellen på gravel cykler og crosscykler

 

Mange kalder fejlagtigt gravel cykler for crosscykler og vice versa. Selvom de to cykeltyper udadtil minder rigtig meget om hinanden, er der alligevel visse forskelle. De to cykeltyper, som begge er blandt de mest alsidige på markedet, adskiller sig mest væsentligt på komforten.


En gravel bike er udviklet til at være den perfekte all-round cykel, der kan udforske forskellige typer terræn året rundt uden at gå på kompromis med komfort eller stabilitet. 


Omvendt er en crosscykel udviklet mere hardcore mod performance og konkurrence i de hårdere terræner. I udviklingen er fart og performance hovedfokus, hvilket altså efterlader komforten et noget andet sted end på en gravel bike.


En crosscykel vil altså derfor være en smule mere anstrengende at køre på, fordi gearing og styring er meget hårdere end på en gravel bike.


Så pånær hvis du ligger og kører konkurrencer i cykel-cross, hvor man virkelig har brug for fart og performance, er gravel cyklen det bedste valg for de fleste almindelige cyklister, der gerne vil have en all-round cykel, de kan bruge året rundt uden problemer.

 

Cykler til ethvert formål

 

Er du derimod på udkig efter en cykel, hvis design er specifikt målrettet til den danske natur, skal du i stedet tage et kig på vores mountainbikes. Her finder du et bredt udvalg af cykler, der kan modstå ethvert bump i skovbunden!


Skal byen derimod cykles tynd, skal du have en let og velkørende cykel. Dertil anbefaler vi en citybike. Jensen Cykler har et stort udvalg af citybikes til herrer samt citybikes til damer. Med en citybike får du en velkørende cykel, der bringer dig hurtigt fra A-B. Se også vores elcykler og børnecykler. Vi har alt til hele familien!


Derudover har vi et bredt udvalg af alt tænkeligt tilbehør til cykelturen. Vi tilbyder både cykelhjelme, beklædning, tilbehør m.m. – listen er lang! Du kan altid være sikker på at finde, lige hvad du mangler hos Jensen Cykler.

 

Betal din gravel cykel i mindre bidder til 0,- i rente

 

Når du køber en gravel cykel hos Jensen Cykler, har du altid muligheden for at dele betaling op i mindre bidder til 0,- i renter. Gennem Sparxpres tilbyder vi en fordelagtig finansiering, som kan deles op over 10, 20, 30 eller 40 måneder.


Uanset hvor langt du strækker betalingen, skal du betale nøjagtig det samme, som hvis den havde været købt kontant - hverken mere eller mindre.

 

Kontakt os allerede i dag!

 

Hos Jensen Cykler står vi altid til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål og betænkeligheder, inden du køber din nye gravel bike. Du kan altid give os et kald på telefon 86 15 55 99 eller sende os en mail på [email protected].


Desuden kan du sende os en besked via vores kontaktformular på hjemmesiden – så vender vi tilbage hurtigst muligt! Jensen Cykler har mere end 40 års erfaring inden for salg af cykler. Vi er den eneste butik i Danmark, der har sit eget mærke og produktion, hvor du kan få bygget din gravel cykel, lige som du ønsker det.


Leveringstiden for specialbyggede gravel cykler er ca. 1-2 uger afhængig af sæsonens travlhed. Hos os kan du være sikker på altid at finde et godt tilbud på en gravel bike!

Vil du være sikker på at få den bedste gravel cykel til dig og dine behov, er du velkommen til at komme forbi vores butik og se de lækre cykler i virkeligheden. Vi ligger på Vestre Ringgade 27-29 i Aarhus C.


Vi er sociale! Følg os på Facebook, Instagram og Youtube.